ACCESS ENERGETISCHE FACELIFT

Verjonging en revitalisering van de cellen van binnenuit, behandeling van weefsels, klieren en organen van het hele lichaam met de Access Energetische Facelift.

Therapeut: Veerle Offermans
Contact: 0486/45.10.25 – veerle.offermans@veer-krachtig.be
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
€ 70 per sessie (75 minuten)
Info en afspraak

De ENERGETISCHE FACELIFT is een prachtig pareltje onder de lichaamsprocessen van Access Consciousness.

Het verjongt en revitaliseert de cellen van binnenuit, daardoor is na enkele behandelingen vermindering van rimpels en lijntjes mogelijk, maar het biedt nog meer voordelen.  De energetische facelift behandelt de weefsels, klieren en organen van het hele lichaam terwijl je aangekleed onder een zacht dekentje ligt.  Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch ‘aangepakt’ en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam op.  Dit gebeurt allemaal door het lichaam (borst, hals en gezicht) aan te raken met de handen, terwijl er specifieke energieën worden gestimuleerd om te gaan stromen. Het is een energetisch proces dat in gang wordt gezet door lichte aanrakingen.  Het is een zeer ontspannende behandeling voor het hele lichaam en de geest en zorgt mede daardoor voor een jongere, frissere uitstraling. Je voelt je energieker en helderder van geest na de behandeling!  Deze facelift werkt niet alleen op het uiterlijk, ook innerlijk wordt je je bewust van veranderingen; zoals meer rust, energie en helderheid van geest.  Het lichamelijk effect blijft niet bij een verjongd gezicht alleen, het gehele lichaam zal ontspannen en gaat energiek aanvoelen.  De Energetische Facelift wordt op het gezicht gegeven, maar tegelijk wordt het hele lichaam meegenomen in de energie.  Je zou het dus ook een BODY LIFT kunnen noemen !  Het is een verbazingwekkend proces dat de verschijning van veroudering op het gezicht kan keren en tegelijk een soortgelijk effect heeft op het hele lichaam.

 Een Energetische Facelift:

– Ontspant het hele lichaam en gezicht.

– Laat stress wegvloeien uit het lichaam en gezicht.

– De huid, ons grootste orgaan, gaat weer stralen.

– Vertraagt het verouderingsproces.

– Vermindering van diep liggende rimpels en lijnen.

– Verstevigt de huid.

– Werkt op al onze organen.

– Werkt op de botstructuur.

– Werkt op DNA niveau.

– Werkt op cellulair niveau.

– Je gaat minder oordelen over jouw lichaam en dat van anderen.

– Een gezondere en vitalere uitstraling.

– Werkt van binnenuit naar buiten.

– …

Prijzen:  € 70 per sessie (75 minuten)

Bel of mail ons voor een afspraak of meer informatie.

Info en afspraak

Maak kennis met uw coach: Veerle Offermans

Tijdens haar carrière als GON-begeleidster/ondersteuner in het onderwijs deed zij heel wat ervaring op in het werken met kinderen met extra onderwijsbehoeften & coachte zij de leerkrachten en de ouders om aan die behoeften tegemoet te komen. In de loop van de jaren werd zij vaak geconfronteerd met veel spanningen, stress & emotionele belasting bij de kinderen, de leerkrachten, en de ouders.  Ze ging op zoek en volgde talrijke massage, coaching en relaxatietherapie opleidingen. Veerle begeleidt je graag naar een ‘veer-krachtiger’ leven.

Maak verbinding tussen je hoofd, hart en ziel en vind je veerkracht terug.

Zij helpt u graag verder.
T 0486/45.10.25
M veerle.offermans@veer-krachtig.be

www.veer-krachtig.be