Lu Jong

De focus van deze reeks van 21 Tibetaanse bewegingsoefeningen ligt op het versterken en openen van je innerlijke lichaamskanalen door het samenspel van vorm, beweging, en correcte ademhaling. Hierdoor gaat je energie weer beter stromen, en zal je fysieke en mentale voordelen ervaren.

Omwille van de eenvoud van de oefeningen is Lu Jong heel toegankelijk. Iedereen welkom dus: of je nu jong of oud bent, met een chronische ziekte kampt of lichamelijk niet zo beweeglijk bent, dat maakt niet uit. Alle oefeningen kunnen immers ook gemakkelijk op een stoel worden uitgevoerd.

Een volledige lessenreeks start telkens met enkele lessen waarin gedetailleerd elk van de 21 bewegingsoefeningen van Lu Jong 1 aangeleerd worden.  In het vervolg van de

Bij Lu Jong zorgen de bewegingen ervoor dat er afwisselend druk en ontspanning op je innerlijke kanalen komt. Door deze afwisseling worden de kanalen sterker en meer open, waardoor je energie weer vrij kan stromen.

De focus ligt dus eerder op het stretchen van je ‘innerlijke’ kanalen, niet zozeer op het stretchen van het uiterlijke, de spieren van het lichaam.

Dit maakt van Lu Jong een erg eenvoudige en toegankelijke vorm van lichaamsbeweging, die zelfs op de stoel kan worden uitgevoerd.

  • Reeks van 21 oefeningen, onderverdeeld in 4 groepen
  • Groep 1: zorgt voor evenwicht in de elementen van je lichaam
  • Groep 2: versoepelt en versterkt de gewrichten
  • Groep 3: is heilzaam voor de vitale organen
  • Groep 4: werkt in op specifieke problemen zoals bv met spijsvertering, het zicht, omgaan met sterke emoties,…
  • Algemeen voel je je fysiek sterker worden en kalmer in de geest

Prijzen: € 12,00 voor 1 groepsles (vraag ook naar onze abonnementen)

De lessen starten ook telkens met specifieke opwarmingsoefeningen. Heb je interesse? Bel of mail ons voor een afspraak of meer informatie.

Datum

18 apr 2022
Voorbij!

Uur

09:00 - 10:00

Kostprijs

Abonnement 11 lessen: € 110 / losse les zaal: € 12/ losse les online: € 10

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN

Locatie

Ugo Relax
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
Categorie
Katrien Berckmoes

lesgever

Katrien Berckmoes
Telefoon
0479 32 86 44
Email
katrien@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant