Contactmoment Mariam

Hallo en Namasté! Laat ik even mezelf voorstellen.

Organisator dagelijkse therapiesessies, zaakvoerder MAF Spirit, voorzitter (m)af! de creatieve droomfabriek en bezielster YTB.

Ik ben Mariam, Duitse van nationaliteit en woon al bijna 20 jaar in België. Ik heb mijn eigen therapiepraktijk in Gent en Antwerpen en ik ben gespecialiseerd in lichaamsvoeling, ademtherapie, yoga therapie, traumaverwerking en nog andere interessante stromingen.

Mijn rol is om je aan te moedigen om laagje per laagje dieper te gaan, je aanmoedigen om voor jezelf te zorgen en met een glimlach naar binnen te gaan. Mijn wens is om je te helpen je zoektocht niet als zwaar te ervaren en te genieten van de schoonheid die in je schuilt. De moeilijke momenten te omarmen en herboren en lichter terug naar huis te gaan.

Ik geniet van het lesgeven en de mensen die ik via mijn werk mag ontmoeten. Ik ben zeer dankbaar dat ik elke dag opnieuw de kans krijg om te creëren en te mogen doen wat ik graag doe.

Naast MAF Spirit vind je mij buiten in de natuur of in de bruisende stad. Ik ben graag alleen en tegelijkertijd omring ik me ook graag met mensen. Ik doe graag meerdere dingen, liefst tegelijk of na elkaar, dit vertaalt zich dan ook in mijn werk. Je vindt me vaak naast of op het water.

 

Tijdens de opendeurdag krijg je geheel vrijblijvend de kans om individueel 20 minuten met mij uit te wisselen, zodat ik je kan uitleggen wat het allemaal precies inhoudt, zodat we samen kunnen bekijken wat ik voor jou persoonlijk kan beteken.

Wanneer: tijdens de opendeurdag op zaterdag 27 augustus van 16u tot 17u20.

Je kunt je gratis individueel infomoment boeken om

  • 14u30
  • 14u50
  • 15u10
  • 15u30

Waar: in de therapieruimte “Maan” op de 1e verdieping bij UGO.

Kostprijs: gratis

Datum

27 aug 2022
Voorbij!

Uur

14:30 - 15:50

Locatie

Ugo Relax
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
Categorie
Mariam El Guenaien

lesgever

Mariam El Guenaien
Telefoon
0470 79 73 40
Email
mariam@ugo-relax.be
Ga naar de bovenkant