Kinderyoga

Yoga is er voor iedereen, ook voor uw kinderen. Bij UGO geven we yogalessen op maat aan kinderen tussen 6 en 11 jaar.

Ook kinderen kunnen genieten van zachte, rustige bewegingen en ontspanningsoefeningen. Op een speelse manier maken we kennis met verschillende yogahoudingen en doen we allerlei leuke activiteiten (spelletjes, verhalen) die ons lekker & ontspannen in ons vel doen voelen. Yoga is leuk, goed voor de spieren, de ontspanning, de concentratie, de ademhaling, de immuniteit, het zelfvertrouwen, en zo veel meer.

Wat heb je nodig? 

  • Gemakkelijke kledij aandoen (liefst geen kleedjes of rokjes), er is vloerverwarming, dus de kinderen kunnen op blote voeten lopen.
  • 1 grote badhanddoek of dekentje (om onder te liggen)
  • een matje (heb je dat niet, geef dan een seintje bij de inschrijving)
  • een goed sluitende drinkbus met water

Praktische info groepslessen kinderyoga – nieuwe reeks vanaf januari 2022 – april 2022

Tijdens de kerstvakantie worden geen wekelijkse kinderyoga gegeven. Maar vanaf januari 2022 start er opnieuw een lessenreeks die loopt tot aan de Paasvakantie! (uitzondering: de week voor en de week van de krokusvakantie)

Wanneer: wekelijks op woensdag 

  • Woensdag (van 14u-15u): 12, 19 & 26 jan; 2, 9 & 16 feb; 9, 16, 23, 30 mrt

Formules: abonnement of losse lessen

  • Abonnement aan 100 euro (hetgeen neerkomt op 10 euro per les): met het abonnement is je plekje in de zaal verzekerd. (na betaling op rekeningnummer van Veerle Offermans  met vermelding van ‘Kinderyoga – jan-apr 2022 en naam kind’)
  • Een losse les in de zaal bedraagt 12 euro (bij losse lessen in de zaal zal je ook eerst even moeten navragen of er nog plek is, er kunnen immers max 9 kinderen deelnemen in de zaal).
  • Broer-zus-korting: -2 euro per les

Waar: in de zaal bij UGO

Inschrijven?

​Heb je nog vragen, of wil je je graag inschrijven voor een losse les of het abonnement, neem rechtstreeks contact op met Veerle via mail veerle@ugo-relax.be of telefonisch 0486 45 10 25. Inschrijving is definitief na betaling.

 

 

Datum

07 mrt 2029

Uur

14:00 - 15:00

Kostprijs

Abonnement 11 lessen: € 100 / losse les zaal: € 12/ broer-zus-korting:-2€ per les

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN

Locatie

Ugo Relax
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
Veerle Offermans

lesgever

Veerle Offermans
Telefoon
0486/45.10.25
Email
veerle@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant