Oxgen+

Na één behandeling met Oxygen+ straalt de huid opnieuw vitaliteit uit!

Deze therapie is zeer efficiënt voor een liftend effect, huidverbetering, verminderen van donkere wallen, verbeteren van acné litekens en het verfijnen van de poriën.  Een huidverzorging met Oxygen+ is de meest intensieve, non-invasieve behandeling tegen huidveroudering.

Met de Oxygen+ bieden we een bijzondere vier-in-één behandeling aan:

  • Exfoliëren
  • Insluizen van actieve werkstoffen
  • Quadripolaire radiofrequentie
  • Ultrasound

De Oxygen+ biedt een uitgebreide waaier aan mogelijkheden zodat we ieder huittype kunnen behandelen en tegemoet komen aan de noden en wensen van onze klant.   Met de Oxygen+ voeden we de huid intensief met essentiële revitaliserende voedingsstoffen en stimuleren we de zuurstofvoorziening, onmisbaar voor een gezonde, frisse, jeugdige huid.

Met de Oxygen+ kunnen aanvullende huidverbeterende behandelingen onderhouden worden en garanderen we resultaten op lange termijn.

Prijzen: €119,00 voor 60 minuten – € 149 (incl. LED therapie) voor 90 minuten –  €599,00 voor een kuur van 6 wekelijkse behandelingen

Datum

31 dec 2022

Kostprijs

€ 119,00 voor 60 minuten – € 149 voor 90 minuten – € 599 voor een kuur van 6 weken

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

BOEK UW SESSIE ONLINE

Locatie

Ugo Relax
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
Pia Vercammen

lesgever

Pia Vercammen
Telefoon
0483 33 12 22
Email
pia@ugo-relax.be
BOEK UW SESSIE ONLINE
Ga naar de bovenkant