Zwangerschapsmassage en postnatale massage

Ontdek de weldaad van een zwangerschapsmassage of een postnatale massage.

Zwangerschapsmassage: in zijlig worden de voeten, benen, rug, nek, buik en armen gemasseerd. Een persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat u comfortabel ligt en zich helemaal kunt overgeven aan de rustgevende massage.  De ontspanning van de mama zorgt voor vermindering van pijn en ongemakken van de zwangerschap en voor rust bij de baby.  Mama’s die zich regelmatig laten masseren, kunnen gemakkelijker in ontspanning gaan en dit komt de bevalling ten goede.

Postnatale massage: na de bevalling heeft het lichaam ongeveer 9 maanden de tijd nodig om te “ontzwangeren”.  Om dit proces te ondersteunen kunt u zichzelf een postnatale massage cadeau doen om u aan een ME-time moment over te geven.  We zoeken naar een comfortabele houding, zodat overbelaste lichaamsdelen en de borststreek niet onder druk komen te staan.

Een magnesiumbehandeling doet extra ontspannen.

Indien gewenst wordt met een veilige, ontspannende lichaamskaars of moxa stick de nodige aandacht aan de buik besteed, om de overweldigende emoties die er na een bevalling zijn, er te laten zijn en vrij te laten.

Prijzen: € 70 voor 75 minuten

Bel of mail ons voor meer informatie.

Datum

31 dec 2022

Kostprijs

€ 70 voor 75 minuten

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN

Locatie

Ugo Relax
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
Categorie
Veerle Offermans

lesgever

Veerle Offermans
Telefoon
0486/45.10.25
Email
veerle@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant