OXYGEN+

Oxygen+ is een uniek en onmisbaar apparaat tijdens huidverbeterende en huidverjongende behandelingen.

Schoonheidsspecialiste: Pia Vercammen
Contact: 0483 33 12 22 – pia@ugo-relax.be
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
€ 119,00 voor 60 minuten – € 149 voor 90 minuten – € 599 voor een kuur van 6 weken
Boek uw sessie online

Na één behandeling met Oxygen+ straalt de huid opnieuw vitaliteit uit!

Deze therapie is zeer efficiënt voor een liftend effect, huidverbetering, verminderen van donkere wallen, verbeteren van acné litekens en het verfijnen van de poriën.  Een huidverzorging met Oxygen+ is de meest intensieve, non-invasieve behandeling tegen huidveroudering.

Met de Oxygen+ bieden we een bijzondere vier-in-één behandeling aan:

  • Exfoliëren
  • Insluizen van actieve werkstoffen
  • Quadripolaire radiofrequentie
  • Ultrasound

De Oxygen+ biedt een uitgebreide waaier aan mogelijkheden zodat we ieder huittype kunnen behandelen en tegemoet komen aan de noden en wensen van onze klant.   Met de Oxygen+ voeden we de huid intensief met essentiële revitaliserende voedingsstoffen en stimuleren we de zuurstofvoorziening, onmisbaar voor een gezonde, frisse, jeugdige huid.

Met de Oxygen+ kunnen aanvullende huidverbeterende behandelingen onderhouden worden en garanderen we resultaten op lange termijn.

Prijzen: €119,00 voor 60 minuten – € 149 (incl. LED therapie) voor 90 minuten –  €599,00 voor een kuur van 6 wekelijkse behandelingen

Boek uw sessie online

Maak kennis met uw schoonheidsspecialiste: Pia Vercammen

Pia is geboren en getogen in Wijnegem. Shiatsu en Chinese geneeskunde trokken geruime tijd geleden haar aandacht. Ze is acupressuur practitioner voor mens en dier en richtte zich vervolgens ook op schoonheidsbehandelingen, steeds met de nadruk op ontspanning van lichaam en geest.

Zij helpt u graag verder.
T 0483 33 12 22
M Pia@ugo-relax.be

www.qi-relax.be