ZEN

De ideale verzorging voor de huid die balans nodig heeft.

Schoonheidsspecialiste: Pia Vercammen
Contact: 0483 33 12 22 – pia@ugo-relax.be
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
€ 85,00 voor 60 minuten
Boek uw sessie online

Beleef ZEN tijdens de “zen” gelaatsbehandeling met de producten van Naobay!

Een gelaatsbehandeling met de producten van Naobay is de ideale verzorging voor de huid die rust en balans nodig heeft. De verzorgende en natuurlijke producten helpen de huid te beschermen, te herstellen en te regenereren. Ze brengen  weer evenwicht in de huid, ontstaan door interne- en externe invloeden zoals stress, luchtvervuiling, voedingsgewoonten en agressieve cosmeticaproducten.

De zuivere en natuurlijke Naobay producten-serie werkt diep zuiverend en geeft de huid de beste 60 minuten voor een huid die aandacht wilt. Geschikt voor elk huidtype!

Tijdens de Zen behandeling wordt je huidtype gecheckt en aan de hand daarvan worden de producten die ik zal gebruiken samengesteld. De Zen behandeling is dus altijd persoonlijk aan uw huid aangepast en kan in de loop van de tijd veranderen omdat ook jouw huid verandert.

– Cleansing
– Diepe cleansing
– Scrub
– Warmte ritueel
– Masker
– Gelaats massage
– Serum
– Oogcreme
– Dagcreme

60 minuten €85,00

Kies voor ZEN gelaatsverzorging. Bel of mail ons voor meer informatie.

Boek uw sessie online

Maak kennis met uw schoonheidsspecialiste: Pia Vercammen

Pia is geboren en getogen in Wijnegem. Shiatsu en Chinese geneeskunde trokken geruime tijd geleden haar aandacht. Ze is acupressuur practitioner voor mens en dier en richtte zich vervolgens ook op schoonheidsbehandelingen, steeds met de nadruk op ontspanning van lichaam en geest.

Zij helpt u graag verder.
T 0483 33 12 22
M Pia@ugo-relax.be

www.qi-relax.be