Therapeutische yoga

Yoga therapie kan een helende en ondersteunende werking hebben bij veel aandoeningen

Lesgever: Jeltje Peletier
Contact: 0485 91 14 26 – jeltjepeletier@live.com
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
€ 15,00 voor 1 groepsles (vraag ook naar onze abonnementen)
Deelnemen

Yoga therapie kan een helende, ondersteunende werking hebben bij veel aandoeningen.

Therapeutische yoga gebruikt fysieke oefeningen van de yoga, maar ook ademhalingstechnieken, ontspanningstechnieken, meditatie, klank en andere therapeutische hulpmiddelen ter ondersteuning van je gezondheid. Het is wel yoga, maar misschien niet zoals je het tot nu toe kende.

Yoga therapie kan een helende, ondersteunende werking hebben bij veel aandoeningen, onder andere bij depressie, angst, burnout, stress, rouw, trauma, chronische aandoeningen zoals het chronisch vermoeidheidssyndroom, fibromyalgie of van de langdurige symtomen van het Covid-19 virus.

Het kan ook een aanvulling zijn tijdens de herstelperiode na traumatische ervaringen zoals kanker of een beroerte.

De therapeutische yoga sessies duren 1 uur en het maximum aantal deelnemers is 6, zodat ik iedereen goed kan ondersteunen met persoonlijke aandacht en aanpassingen aan jouw gesteldheid. Er is geen enkele yoga ervaring vereist, iedereen kan hier aan mee doen.Net zoals bij yoga legt Pilates nadruk op de principes: Centriciteit, Concentratie, Controle, Precisie, Ademhaling en vloeiende bewegingen.   De nadruk van de methode ligt bij de spieren die ervoor zorgen dat het lichaam in de correcte balans staat en de wervelkolom ondersteunen.

Prijzen: € 15,00 voor 1 groepsles (vraag ook naar onze abonnementen)

We begeleiden u graag. Bel of mail ons voor een afspraak of meer informatie.

Deelnemen

Maak kennis met uw yoga therapeute: Jeltje Peletier

Jeltje Peletier. Altijd nieuwsgierig en altijd op zoek. Dat betekent altijd iets nieuws en altijd weer leren.

“Ik ben vooral ook gelukkig met wat ik heb. Ik ben psychotherapeute, life coach en yoga therapeute. In Bangalore, India werd mijn interesse voor yoga gewekt.  Niet alleen volgde ik hier een opleiding tot yoga lerares, maar ook leerde en las ik veel over de therapeutische mogelijkheden van yoga. Hoe yoga aangewend kan worden bij de aanpak van velerlei mentale aandoeningen, en ook in de herstelperiode van fysieke aandoeningen. In september 2019 startte ik met een 2-jarige opleiding tot yoga therapeut bij Yogacampus in Londen om dit ook professioneel te kunnen toepassen. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis met jullie te delen!”

Zij helpt u graag verder.
T 0485 91 14 26
M jeltjepeletier@live.com