Adem en stretching

In deze reeks werken we met ademhaling en stretching.Voel jij ook wel eens dat je moeilijk ademt? Of te snel? Of nemen je emoties je ademhaling over? … in deze lessenreeks ligt de focus op onze ademhaling en werken we met verschillende technieken die ook eenvoudig zijn toe te passen in je dagelijkse leven. Vanuit de yoga doen we ook oefeningen, pranayama genoemd. Onze ademhaling heeft invloed op ons hele lichaam en vooral op onze hersenen en zenuwstelsel. Met je adem kan je leren angsten en onzekerheden maar ook slaap en vitaliteit te verbeteren. Daarnaast gaan we ons lichaam stretchen. Velen van ons zijn stram door spanning of teveel zitten of sporten. Ouderdom maakt ons ook niet bepaald soepeler. Zo blokkeert onze energie sneller of krijgen we klachten. We stretchen verschillende spieren door rustig in een houding te blijven of in een kleine flow.

Door het lichaam met stretch te openen creëren we meer doorstroming en ook ruimte voor een betere ademhaling.

Adem en stretch werkt in op je algemene welzijn mentaal, emotioneel en fysiek. De lessen zijn geschikt voor iedereen vanaf 12j. Twijfel je of je zou kunnen deelnemen dan neem je contact met me op.

Start op donderdag 20 april voor een reeks van 10x.

Van 18u tot 18u50

Losse les: 12 euro / 10 lessenreeks: 100 euro

inschrijven en info kan via Nadia@ugo-relax.be of via 0496111590

Elke les is ook online te volgen en je ontvangt steeds een opname van de les waardoor je dus geen enkele les hoeft te missen.

Datum

08 jun 2023
Voorbij!

Uur

18:00 - 18:50

Kostprijs

10 lessenreeks: 100 euro/ losse les: 12 euro

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN
Categorie
Nadia Hannes

lesgever

Nadia Hannes
Telefoon
0496 11 15 90
Email
nadia@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant