OVER UGO

HOME > OVER

Missie

Het ervaren multidisciplinair team van UGO begeleidt je persoonlijk, met respect voor je eigenheid, op je pad naar een gezonder, meer ontspannen en bewuster leven.

Visie

In deze snel veranderende en veeleisende maatschappij heeft jong en oud een toenemende nood aan persoonlijke aandacht en verstilling. Bij UGO nemen we de tijd voor (her)ontdekking van jezelf door ontspanning, (zelf)zorg, ontplooiing, zelfheling. Op deze ontdekkingsreis naar balans is UGO er voor jou met een gevarieerd aanbod dat je lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel welzijn ondersteunt, stimuleert en activeert.

UGO, úw gezondheid en ontspanning. 

Kom langs bij ons in Wijnegem, vlakbij Antwerpen, en relax. Met ons ruim aanbod bieden we oplossingen aan voor al uw gezondheidsproblemen: van een verstoord mentaal evenwicht tot fysieke ongemakken.

Met yoga-lessen wordt u bewust van de spanningen in het lichaam. U leert ontspannen en tot rust komen. U kunt bij ons terecht voor aerial yoga, hatha yoga, lu jong, stoelyoga, yin yoga, kinderyoga.  Om uw buik- en rugspieren te verstevigen bieden wij groepslessen Pilates aan.

Ook met onze massages komt u helemaal tot rust. Kies tussen manuele lymfedrainage, ayurvedische, Chinese, Indische, Zweedse of hotstone massage.

In ons aanbod body & mind bieden we een waaier aan oplossingen aan voor uw lichaam en geest. Osteopathie kan verlichting brengen voor diverse klachten.  LPG endermologie helpt u van de hardnekkigste cellulitis af.  We coachen u over de impact van voeding en brengen u weer in balans met Ooracupunctuur of Reiki & Seichem. Met voetreflexologie en aromatherapie verhoogt u uw energiepeil, vitaliteit en immuniteit.

Voor zwangere koppels bieden wij regelmatig Hypnobirthing, en jonge gezinnen kunnen samen familieyoga komen doen.

UGO leeft en beweegt, bekijk ook ons Nieuws!

Het UGO-team

Maak kennis met het team van UGO. Wij helpen u graag verder met al uw vragen over uw gezondheid en ontspanning.

Paula – Dirk Jan – Ellen – Ingrid – Isabel – Hilde – Do -Katrien – Pia – Ayco – Colette

Kom langs in Wijnegem, vlakbij Antwerpen

Ugo is gelegen in Wijnegem, op 20 minuten rijden van Antwerpen. Contacteer ons voor meer informatie of een afspraak.

T 0484 29 57 67
M info@ugo-relax.be