Nieuws2022-11-22T17:11:40+00:00

NIEUWS

HOME > NIEUWS

Energetische ondersteuning in complexe tijden – Hilde de Vos

Het afgelopen jaar merkten we dat we ons geregeld terugtrekken van de beelden die we ontvangen van de meedogenloosheid van een wereld die lijkt te pushen om meer te doen, meer te willen, meer te hebben van een willekeurig aantal doelen zoals gezondheid, rijkdom, jeugd, slankheid, productiviteit, creativiteit, efficiëntie, positiviteit, succes, bekendheid,…

Lees verder »

BEWEGINGS- EN VOEDINGSTIP ahv DE 5 ELEMENTEN – KATRIEN BERCKMOES

Misschien herinneren jullie je nog het artikel van enkele maanden geleden over het belang van een goede slaap voor je totale evenwicht? Aansluitend hierbij geef ik graag nog enkel tips mee, die hun oorsprong hebben in de Tibetaanse geneeskunde. Want wat we doen in onze actieve ‘waaktoestand’ is natuurlijk even belangrijk, en het is ook weer mooi om dat eens te bekijken ahv de 5 elementen! Lees verder »

OPENDEURDAG 27 AUGUSTUS

Save the date! Zaterdag 27 augustus 2022 OPENDEURDAG van 9u30 tot 17u30!  Schrijf  je in voor een gratis demoles of reserveer vrijblijvend je individueel kennismakingsgesprek met een therapeut of kom gewoon de sfeer opsnuiven. Lees verder »

Ga naar de bovenkant