Flying yoga (© Laura Vleugels)

Aerial Yoga (hoge doeken)

— ON HOLD —

Wegens een knieblessure van de lesgeefster staan deze lessen helaas on hold. Hou onze website en Instagrampagina zeker in de gaten voor de laatste updates.

Come fly with Lise!

‘Ik heb iets met Vleugels. De luchthaven is m’n tweede thuis, mijn favoriete groep (K3) zong er een show van vol en de achternaam van mijn vriend? Exact. Of flying yoga mijn ding zou zijn, was dus eerder een hypothetische vraag. Ik ontdekte de discipline zo’n 5 jaar geleden toen ik voor mijn job als lifestyleredactrice een sporthorloge mocht uittesten. Lesgeefster Heidi had niet lang nodig om mij te overtuigen. Terwijl mijn lichaam haar portie broodnodige beweging ontving, kreeg mijn geest net ruimte voor rust. Hemels.

Na mijn eerste les voelde ik het meteen:  hier wilde ik ooit meer mee. Begin 2023 besloot ik zelf een teacher training te volgen bij dé ‘aerial yoga goeroe’ van de Lage Landen, Janneke van Amelsvoort. Zij bracht de hangmat richting Benelux. Tijdens deze fantastische lessenreeks leerde ik Paula kennen – en kijk, hier sta ik! Voor het eerst hang ik zelf in de voorste hangmat om jùllie les te geven. Spannend.

Benieuwd hoe zo’n lesje zweven er precies aan toegaat? Eerst en vooral: iedereen kan het, jij dus ook. Hoewel er verschillende gradaties zijn, is Aerial Yoga minder acrobatisch dan het eruitziet. We beginnen rustig, met een opwarming van de spieren en kennismaking met het doek. Jouw doek. Bekijk hem als een partner die je tijdens de les begeleidt maar ook uitdaagt. Hij zal ervoor zorgen dat je bepaalde, moeilijkere houdingen plots wél kan. Handstand, plank of split? Voortaan een makkie.

Toch zijn het niet enkel de houdingen waar het bij flying yoga om draait. De massage van het doek biedt misschien wel het leukste voordeel. Je lymfedrainage wordt geboost, gespannen spieren krijgen meer ruimte en met de omgekeerde houdingen, haal je druk van de wervelkolom plus stuur je verse zuurstof richting hersenen. Hallo, happy hormones!

Zin om het zelf te ervaren? Of zit je nog met vragen? Contacteer me gerust via mail of stuur een WhatsAppje. Hopelijk tot snel, in het doek!’

Wanneer: op woensdagen van 18u15 tot 19u30

  • 3, 17 en 31 januari; 7, 14, 21 en 28 februari; 6, 13, 20 & 27 maart (11 lessen).

Formules: abonnement of losse lessen

  • Heb je een abonnement, dan betaal je € 143 (hetgeen neerkomt op € 13 per les). Geldig tot eind maart 2024.
  • Een losse les bedraagt € 15 (bij losse lessen in de zaal zal je eerst even moeten navragen of er nog plek is. Er kunnen maximum 8 personen deelnemen in de zaal en abonnees krijgen voorrang).
  • Betalen doe je door te storten op het rekeningnummer van Lise Milbou: BE23 7507 1134 2891. Bij de vrije mededeling vermeld je ‘Aerial Yoga + datum + je naam’.
  • Je plek is pas verzekerd als je een bevestigingsmail hebt ontvangen.
  • Annulaties ten laatste 24u op voorhand. Te laat verwittigen = les betalen.

Waar?

In de Grote Zaal bij UGO (Schoolstraat 7, Wijnegem).

Inschrijven?

​Heb je nog vragen, of wil je je graag inschrijven voor een losse les of het abonnement? Neem dan rechtstreeks contact op met Lise via mail lise@ugo-relax.be of telefonisch 0497 29 67 08. Inschrijving is definitief na reservatie en betaling.

📷 Laura Vleugels (geen grap).

Datum

14 feb 2024
Voorbij!

Uur

18:15 - 19:30

Kostprijs

€15.00

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN

Locatie

Ugo Relax
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
Categorie

lesgever

Lise Milbou
Telefoon
0497 29 67 08
Email
lise@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant