Alchemic Bodywork Healing Touch

Ontspannen & bezield  THUISKOMEN  in je lichaam.  Re-membering.  

● Je lichaam weer ervaren als ‘thuisplek’
● Vrijmaken van het diepere potentieel, vrije expressie en schoonheid
● Meer innerlijke rust, ruimte, helderheid, stabiliteit en levenskracht
● Bewustzijn, diepgang en eenvoud

 

Hoe we ons voelen, denken, in het leven staan en omgaan met anderen en de natuur staat niet los van hoe de verbinding is met ons eigen lijf. Bewuste aanraking is een eenvoudige en directe manier om dit contact te herstellen.

Alchemic Bodywork gebruikt diverse parameters en technieken die diepgaand werken op verschillende lagen (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel).   De nodige afwisseling in intensiteit brengt ruimte en maakt de intelligentie en levenskracht weer vrij.

Het lichaam krijgt de kans om verkramping los te laten en dieper te zinken in een oorspronkelijke staat van ontspanning , daar waar heling en transformatie mogelijk is.

Vaak lossen problemen zich op zonder er extra aandacht aan te geven en soms wordt het je duidelijk wat je lichaam of het leven je wenst te vertellen.

Mijn focus ligt niet zozeer op het wegnemen van ongemak of pijn maar wel op het potentieel en de schoonheid die hieronder liggen.

 

 

Duur van een sessie : Gemiddelde 90min.   Werk je graag binnen een bepaalde tijd of heb je juist behoefte aan een langere sessie of gesprek voor en na,  laat me dit op voorhand weten.

Prijzen:  60 min / 75€ – 75min / 85€ – 90 min/100€ – 1u45/115€ – 2u/130€

Kinderen (-14 j) : 45 min /50€

Bel of mail ons voor meer informatie.

www.mar-de-ki.be

 

Datum

30 jul 2024

Kostprijs

75€ – 130€

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN

lesgever

Margot De Ridder
Telefoon
0494 20 46 84
Email
margot@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant