Workshops: Lichaams- en ademwerk level 2 (middag of avondsessie)

Deze workshop is voor diegenen die reeds eerder ademwerk deden en dus ook al dieper zijn gegaan. Het is mooi om regelmatig in het werk te gaan om jezelf stap voor stap te helen. Indien ademwerk nog nieuw voor je is dan raad ik eerst level 1 aan.

We keren rustig naar binnen in onszelf en gaan dan over in lichaamswerk. Dit doen we dmv stretching, yoga en fasciatechnieken. Deze oefeningen zijn heel toegankelijk maar diepgaand. Door het openen van je lichaam op deze manier creëer je ruimte om dan het ademwerk in te gaan. Van ontspanning naar flow naar kort fight and flight gaan we doorheen het breathwork. Daarna landen we weer nadat we hebben losgelaten wat ons niet meer dient. Ook als je eerder bv verbonden ademhaling deed, kan je meedoen. Het werkt op een andere manier maar dat kan juist interessant zijn.

Deze workshop is niet voor mensen zonder ervaring in ademwerk. Voor de oefeningen maakt dat niet uit, maar voor het ademwerk stel ik dus eerst level 1 voor. Het is ook niet voor mensen met psychische aandoeningen , wanneer je zware medicatie neemt, zwangerschap, astma en erge hyperventilatie. Er zijn nog een aantal contra indicaties maar vraag gerust even bij me na. Je tekent een document bij inschrijving.

Datum : zaterdag 29 juni

middagsessie : 14u-16u30 , ik ontvang je om 13u45

avondsessie: 18u30-21u , ik ontvang je om 18u15

Min 6 en max 12 deelnemers per sessie: indien te weinig deelnemers worden beide sessies samengebracht

investering: 57 euro

info en inschrijven : 0496111590 of Nadia@ugo-relax.be

Datum

29 jun 2024
Voorbij!

Uur

14:00 - 16:30

Kostprijs

57 euro

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN
Nadia Hannes

lesgever

Nadia Hannes
Telefoon
0496 11 15 90
Email
nadia@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant