Demoles 5 Element Yoga

5 Element Yoga

Bewegen vanuit het bewustzijn van de natuurelementen.   Een yogavorm  die je helpt gronden en bewust aanwezig zijn in je lichaam.  Ontspannen bewegen doorheen de 5 elementen, organen, meridianen en wervelkolom.    Het wakker maken van je natuurlijke potentieel en levenskracht! 

In 5 Elementen Yoga bewegen we vanuit het bewustzijn van de 5 natuurelementen.   Elk element heeft zijn eigen typische kwaliteit en beweging.   Er zijn basis, versterkende en relaxatie oefeningen.

Een zeer toegankelijke vorm van bewust bewegen.  Geen perfecte ‘esthetische’ vorm maar wel de juiste intentie, aanwezigheid en kwaliteit van bewegen zijn belangrijk.

Vanuit ontspanning ga je het lichaam uitnodigen in de verschillende bewegingen.  Van hieruit bouwen we bewustzijn, flexibiliteit, vitaliteit en kernkracht op.   Onze levenskracht gaat meer stromen en een diepere lichaamswijsheid en natuurlijke flow wordt aangeboord .

  • Diepe ontspanning en gronding
  • Meer lichaamsbewustzijn en ruimte voor innerlijke rust
  • Flexibiliteit en energiedoorstroming
  • Een vitale en soepele wervelkolom
  • Hoofd, Hart & Buik verbonden
  • Natuurlijk evenwicht, Vitaliteit en Vreugde

Door regelmatige oefening ervaar je niet enkel flexibiliteit en kracht  in je lichaam maar ook meer  ‘souplesse’ en balans in je denken en voelen.   Vanuit deze ruimte is verandering en gezondheid mogelijk : fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

5 Element Yoga voor iedereen!

Ongeacht ervaring, lenigheid, jeugdigheid of energieniveau.

Wanneer:   Op 27 augustus tijdens de opendeurdag van 16u45 tot 17u20

Waar: in de zaal bij UGO

Kostprijs: gratis

Inschrijven is noodzakelijk en kan je doen via mail naar margot@ugo-relax.be of telefonisch 0494/20.46.84  

www.mar-de-ki.be

Datum

27 aug 2022
Voorbij!

Uur

16:45 - 17:20

Kostprijs

GRATIS

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN
Categorie

lesgever

Margot De Ridder
Telefoon
0494 20 46 84
Email
margot@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant