Een reis van 21 dagen met de Reiki principes

Een bewuste contemplatie tijdens 21 dagen zelfbehandeling

door Grainne Warner en Hilde de Vos

 

Wanneer we Reiki leren is er zoveel om in je op te nemen, dat we soms het belang en de waarde van de principes als een manier van leven te weinig aandacht geven. Wanneer je de principes toepast in je dagelijks leven is hun impact levensveranderend. Je ontdekt ze dan als sleutels tot gezondheid, innerlijke vrede en geluk. De Reiki-principes nodigen ons uit en ondersteunen ons op een reis van de illusie van afscheiding naar een diepgaande ervaring van eenheid van alle leven. De principes vloeien als concentrische cirkels van het individu, doorheen familie, gemeenschap en waaieren dan uit in de wijdere wereld.

Grainne Warner (UK Reiki Master, Londen) & Hilde de Vos (Reiki Master, Antwerpen) nodigen je uit om mee te gaan op deze 21-daagse reis vanaf zondag 5 maart 2023 in UGO-Relax Wijnegem (Antwerpen) van 10.00 tot 12.30. Nodig ook je Reikivrienden uit om dit 21-daags proces samen aan te gaan.

We breiden onze verkenning van de principes uit door de lens van de vier aspecten van het Usui Shiki Ryoho-systeem van Reiki. Deze aspecten stromen door onszelf en anderen te helen, en door te groeien naar ons hoogste potentieel in dit leven. Zo evolueren we als spirituele wezens en erkennen we dat we deel uitmaken van een groter geheel.

In de workshop onderzoeken we de principes en hoe ze ons helpen om te groeien. We delen inzichten en lessen. Ondersteund door de groepsenergie, volg je 21 dagen een dagelijks schema, waarbij elk principe wordt overwogen tijdens de zelfbehandeling. Dit stelt je in staat om te onderzoeken waar jij staat en waar je heen kunt met elk principe en aspect en hoe deze allemaal met elkaar verbonden zijn. We zijn op onze eigen reis van zelfbekrachtiging en overgave en verbinden ons met Mikao Usui’s 21 dagen van meditatie op de berg Kurama.

Na 21 dagen zelfontplooiing en ontdekking ontmoeten we elkaar terug online op zondag 26 maart van 10.00 tot 12.30 via zoom. We delen onze reis, luisteren naar elkaars lessen, groeien door de ervaringen van de cirkel. Heel dit proces wordt bovendien ondersteund door de zonnewende-energie in maart.

 

Wanneer      5 maart 2023 van 10.00 – 12.30 in Ugo-Relax, 26 maart 2023 van 10.00 – 12.30 (on zoom)

Voor wie       voor iedereen die geïnitieerd is in Reiki, Reiki 1 studenten, Reiki 2 studenten, Reiki masters

Taal                workshop begeleid door Grainne Warner (Engels), indien nodig vertaling naar het Nederlands (Hilde de Vos)

Kostprijs       50 Euro (Inclusief: 2 cirkels op 5/03 en 26/03, de reis van 21-dagen, Engelstalig e-book van Grainne Warner)

Aanmelden   bij Hilde de Vos hil.devos@skynet.be, of 0477/980.280, inschrijvingsinfo volgt later

Datum

05 mrt 2023
Voorbij!

Uur

10:00 - 12:30

Kostprijs

50,- euro
Hilde de Vos

lesgever

Hilde de Vos
Telefoon
0477 98 02 80
Email
hilde@ugo-relax.be
Ga naar de bovenkant