Open Reiki & Seichem

We creëren tijd en ruimte om te oefenen, te ervaren, te verbinden in het werken met Reiki & Seichem.  Door regelmatige beoefening verdiep je je verbinding met deze energieën en ontstaat er een stevigere basis en balans.  De oefenmomenten werken hartverwarmend, verdiepend en verbindend.  Het is een uitnodiging om verder te leren over jouw helingspad en je te verdiepen in je spirituele pad.

We werken met 3 à 4 aan een behandeltafel.  Je bent zowel gever als ontvanger.  Na deze sessie is er ruimte om ervaringen te delen, vraag en antwoord, … en wat de energie ons brengt.

We volgen nog steeds strikt de Covid-maatregelen van de overheid op zodat iedereen veilig en ontspannen kan deelnemen.

Praktische Info: reeks van 5 open Reiki & Seichem bijeenkomsten in het voorjaar van 2022

Wanneer: vijfwekelijks op zaterdag voormiddag (van 10u-12u30): 15 januari, 19 februari, 26 maart, 23 april &  21 mei 2022

Voor wie: iedereen die minimaal in Reiki 1 (& Seichem 1) geïnitieerd is, Reiki 2 (& Seichem 2) studenten, Reiki masters.  Alle Reiki strekkingen zijn welkom.

Formules: abonnement of losse bijeenkomsten

  • Abonnement aan 75 euro (hetgeen neerkomt op 15 euro per bijeenkomst): met het abonnement is je plekje in de zaal verzekerd. (na betaling op rekeningnummer van Hilde De Vos, met vermelding van ‘Open R&S – voorjaar 2022 en je naam’)

  • Een losse bijeenkomst bedraagt 20 euro (je zal ook eerst even moeten navragen of er nog plek is, het aantal deelnemers is immers beperkt).

Waar: in de zaal bij UGO

Inschrijven?

​Heb je nog vragen, of wil je je graag inschrijven voor een losse bijeenkomst of het abonnement, neem rechtstreeks contact op met Hilde via mail hilde@ugo-relax.be of telefonisch 0477 98 02 80. Inschrijving is definitief na betaling.

whisperingsfromreiki.com

Datum

15 jan 2022
Voorbij!

Uur

10:00 - 12:30

Kostprijs

Abonnement 5 bijeenkomsten: € 75 / losse bijeenkomst: € 20

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN
Hilde de Vos

lesgever

Hilde de Vos
Telefoon
0477 98 02 80
Email
hilde@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant