Erkend voedingsdeskundige & Orthomoleculair therapeut

Eén-op-één begeleiding voor volwassenen

Ziekte en ongemak komen voort uit een onbalans in je lichaam en/of je geest, die we samen kunnen aanpakken.  Hoe jij je voelt, lichamelijk en geestelijk, daarop hebben je voeding en je levensstijl immers een enorme invloed! Puur en onbewerkt voedsel, een gezond bioritme, voldoende lichaamsbeweging en een positieve mindset  vormen de basis. Als erkend voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut werken we samen aan een stapsgewijze vooruitgang in jouw voedingspatroon en levensstijl. We zetten duurzame veranderingen en gewoontes in gang die je gezondheid en welbevinden ten goede komen, nu en op de lange termijn. Een gezonde levensstijl ontwikkelen waar je voor de rest van je leven iets aan hebt, dat is mijn doel.

Opleiding en werkervaring

​De één-op-één begeleiding die ik jou bied is gebaseerd op wetenschap en ervaring:

  • ​Mijn jarenlange werkervaring (2010 – 2023) als klinisch diëtiste in het GZA Sint-Augustinus ziekenhuis waar ik met verschillende specialisten en paramedici kon samenwerken.
  • De start als zelfstandig voedingsdeskundige (sinds 2021) waar ik mijn ervaring en inzichten vanuit de reguliere gezondheidszorg combineer met deze vanuit de complementaire gezondheidszorg, met een specifieke interesse in vrouwelijke hormonale klachten en de ondersteuning bij energiegebrek, energiedips, craving en een verminderde mentale veerkracht.
  • De bacheloropleiding Voedings- en dieetkunde (AP Hogeschool), de postgraduaatopleiding Orthomoleculaire gezondheidszorg (HoWest) en bijkomende opleidingen herborist (Europese Academie) en voedingspsychologie (ACT Academie) die mij een brede kijk op voeding en gezondheid geven.
  • De opleidingen integrale basiscoach (Open Mind) en ACT of Acceptance and Commitment Therapy (ACT Academie) die mij de nodige tools geven om ondersteuning te bieden bij de uitdagingen van gedragsverandering.
  • De opleiding hulpkok (PIVA) en eigen kookexperimenten waardoor gezond eten ook heel erg lekker kan zijn!

Benieuwd wat voeding voor jouw gezondheid kan betekenen?

Praktisch

Meer informatie over m’n visie en aanbod vind je opwww.gezondmetrenee.be .

Elke woensdagnamiddag en -avond kan je bij mij terecht in UGO-relax.
(op andere momenten ben ik werkzaam in Deurne Noord en Deurne Zuid)

Een afspraak maken:

–        via mijn website www.gezondmetrenee.be/contact

–        telefonisch (0456/76.23.09) van maandag tot woensdag van 9u00 tot 20u00

Ben je niet zeker of begeleiding iets voor jou is? Vraag een online kennismakingsgesprek (Google Meet) aan per mail naar gezondmetrenee@gmail.com .

Terugbetaling

Als erkend voedingsdeskundige (RIZIV 5-61623-07-601) kan je, zonder voorschrift, rekenen op een gedeeltelijke tegemoetkoming van je mutualiteit.

In het kader van een opstarttraject of zorgtraject diabetes type 2 of een zorgtraject chronische nierinsufficiëntie worden een aantal vastgelegde sessies terugbetaald, mits voorschrift van je huisarts met vermelding van het traject. Omdat deze regeling afwijkend is, verneem ik dit graag vóór aanvang van de afspraak.

Contact:

–            Mail: gezondmetrenee@gmail.com

–            Telefoon: 0456/76.23.09, bereikbaar van maandag tot woensdag van 9u00 tot 20u00.

 

Urenschema

Eén-op-één afspraken

Elke woensdag
14 - 20u

Datum

31 jul 2024 - 07 aug 2030

Uur

14u - 20u
14:00

Kostprijs

Zie aanbod

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

INFO EN AFSPRAAK

Locatie

Ugo Relax
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
Renee Cavens

lesgever

Renee Cavens
Telefoon
0485 28 32 64
Email
renee@ugo-relax.be
INFO EN AFSPRAAK
Ga naar de bovenkant