Voetreflexmassage

Stress of burn-outklachten? Voetreflexologie kan preventief ingezet worden, je tot rust brengen en je ondersteunen in je herstelproces.

Ben je onrustig, slaap je slecht, (over)vermoeid?

Vaak ziek, of verkoudheden? Spijsverteringsklachten of beenkrampen?

Voetreflexologie gaat uit van het idee dat elk lichaamsdeel en orgaan in verbinding staat met een specifiek punt op de voeten. Het masseren van bepaalde drukpunten brengt het lichaam weer in balans en zorgt zo voor een algeheel gevoel van welzijn.

Voetreflexologie maakt blokkades los en werkt in op het gehele lichaam, maar is in geen geval een medische behandeling. Het kan wel complementair en ondersteunend ingezet worden bij allerlei klachten en ongemakken.

Wat is voetreflexologie?

Voetreflexmassage heeft als uitgangspunt dat de organen en de zenuwen van ons lichaam terug zijn te vinden (= reflecteren) in bepaalde gebieden of zones van onze voeten.

Door het masseren van de voet, en met name die delen van de voet waarin zich via een bepaald (soms wat pijnlijk) punt een blokkade openbaart, wordt de bloedcirculatie in de voet en bij het corresponderende orgaan gestimuleerd, en daardoor de doorstroming bevorderd. Door die doorstroming wordt heel uw lichaam goed goed doorbloedt en afvalstoffen verwijderd.

Prijs: 70€ voor 1u -5€ ZOMERKORTING!

Bel of mail ons voor meer informatie

website van Veerle: https://veer-krachtig.be

Datum

31 dec 2024

Kostprijs

60min/70€

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

BOEK UW SESSIE ONLINE

Locatie

Ugo Relax
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
Categorie
Veerle Offermans

lesgever

Veerle Offermans
Telefoon
0486/45.10.25
Email
veerle@ugo-relax.be
BOEK UW SESSIE ONLINE
Ga naar de bovenkant