Zwangerschapsmassage of New Mom arrangement

Zwangerschapsmassage

Ben je zwanger en wil je graag een deugddoende, rustgevende massage die je zwangerschapskwaaltjes doen vergeten? Een persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat de zwangere zo comfortabel mogelijk ligt en zich helemaal kan overgeven aan de rustgevende massage. Wanneer je niet op je rug en/of je buik kan liggen worden de voeten, benen, de rug, nek, buik en armen gemasseerd terwijl je op je zij ligt.

De ontspanning zorgt voor rust bij de baby en ook voor eventuele pijnvermindering. Vrouwen die zich regelmatig laten masseren kunnen gemakkelijker in ontspanning geraken, wat de bevalling ten goede komt.

Prijs: 100€ voor 90 minuten -15€ ZOMERKORTING! 

 

Of ‘New Mom’ arrangement

Pas bevallen en nood aan energie, ontspanning en rust?

Deze massage geeft extra aandacht aan de buikzone en het terugkrijgen van energie. Je hebt heel de zwangerschap je lichaam en voedingsstoffen gedeeld en energie weggegeven en na de bevalling is het tijd om terug energie op te laden, je balans terug te vinden en tijd voor jezelf te nemen.

Wat houdt dit arrangement in?

  • De buikzone en de borstkast worden opgeladen met de verwarmende ‘Moxa-stick’: een stick die gemaakt is van bijvoetkruid en de eigenschap heeft om geleidelijk warmte en energie af te geven wanneer je deze aansteekt en net iets boven de huidoppervlakte houdt. Ook het aroma heeft een helende, voedende werking.
  • De armen, benen, voeten en rug worden gemasseerd met warme stenen zodat je helemaal terug opgeladen en ontspannen bent na de massage.

Dit arrangement is zeker helend tot een jaar na een zwangerschap, maar ook daarna is het een moment van ME-time, behalve tijdens de zwangerschap, dan doen we een zwangerschapsmassage.

Cadeautip voor moederdag, verjaardag, als kraamcadeau…

Prijs: 110€ voor 90 minuten

Er is ook een New Dad arrangement beschikbaar. Kijk voor meer info op de website van Veerle www.veer-krachtig.be

 Bel of mail ons voor een afspraak of meer informatie

 

Datum

31 dec 2024

Kostprijs

zwangerschapsmassage 90min/100€ - New Momarrangement 110€

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

BOEK UW SESSIE ONLINE

Locatie

Ugo Relax
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
Categorie
Veerle Offermans

lesgever

Veerle Offermans
Telefoon
0486/45.10.25
Email
veerle@ugo-relax.be
BOEK UW SESSIE ONLINE
Ga naar de bovenkant