5 Element Yoga

Bewegen vanuit het bewustzijn van de natuurelementen.   Een yogavorm  die je helpt gronden en bewust aanwezig zijn in je lichaam.  Ontspannen bewegen doorheen de 5 elementen, organen, meridianen en wervelkolom.    Het wakker maken van je natuurlijke potentieel en levenskracht! 

In 5 Elementen Yoga bewegen we vanuit het bewustzijn van de 5 natuurelementen.   Elk element heeft zijn eigen typische kwaliteit en beweging.   Er zijn basis, versterkende en relaxatie oefeningen. 

Een zeer toegankelijke vorm van bewust bewegen.  Geen perfecte ‘esthetische’ vorm maar wel de juiste intentie, aanwezigheid en kwaliteit van bewegen zijn belangrijk.  

Vanuit ontspanning ga je het lichaam uitnodigen in de verschillende bewegingen.  Van hieruit bouwen we bewustzijn, flexibiliteit, vitaliteit en kernkracht op.   Onze levenskracht gaat meer stromen en een diepere lichaamswijsheid en natuurlijke flow wordt aangeboord .

 • Diepe ontspanning en gronding 
 • Meer lichaamsbewustzijn en ruimte voor innerlijke rust
 • Flexibiliteit en energiedoorstroming
 • Een vitale en soepele wervelkolom
 • Hoofd, Hart & Buik verbonden
 • Natuurlijk evenwicht, Vitaliteit en Vreugde

Door regelmatige oefening ervaar je niet enkel flexibiliteit en kracht  in je lichaam maar ook meer  ‘souplesse’ en balans in je denken en voelen.   Vanuit deze ruimte is verandering en gezondheid mogelijk : fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Het fundament van de lessen is 5 Elementen Yoga maar ook andere vormen zoals Chi Kung, zelfmassage, helende geluiden, meditatie, ademhaling … kunnen aan bod komen.

Iedereen is van harte welkom!   

Ongeacht ervaring, lenigheid, jeugdigheid of energieniveau.    

 

5 Element Yoga – voor iedereen !    Een reeks van 10 lessen  

Wanneer:   

Op maandagavond  van 20u tot  21u15 – Start 19 september 

 •  Sept 19 – Okt 3, 17, 24, 31 – Nov 7, 21 – Dec 5, 19
 •  Opgelet!  Extra les op woensdag 30 nov om 18u  (ipv ma 28 nov)

Formules:   reeks van 10 lessen  / proefles

 • Abonnement à 120€ voor een reeks van 10 lessen.
 • Proefles à 14€
 • Instromen steeds mogelijk (dan worden de resterende lessen verrekend)

Waar: in de zaal bij UGO

Inschrijven?

​Heb je nog vragen, of wil je je graag aanmelden voor de reeks neem rechtstreeks contact op met Margot via mail  margot@ugo-relax.be of telefonisch 0494/20.46.84.   Inschrijving is definitief na betaling.

www.mar-de-ki.be

 

Datum

19 sep 2022
Voorbij!

Uur

20:00 - 21:15

Kostprijs

Abonnement 10 lessen: € 120 / Proefles: € 14

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN

lesgever

Margot De Ridder
Telefoon
0494 20 46 84
Email
margot@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant