Cacao en Multidimensionale Energietransmissie: Awaken your sexual creative energy.

Vandaag starten we met een cacao ceremonie. Cacao wordt gedronken en werkt heel zacht. Het brengt jou uit je hoofd meer in verbinding met je lichaam zonder hallucinerend of ander effect. Ik gebruik cacao die heel zuiver is en met respect geteeld. Je kan altijd thee drinken.

Hierna begeleid ik jou via een trancereis de multidimensionale energietransmissie in. Ik zet een energetisch veld neer, verbind me met de hoogste zuivere energie en laat mijn higher beings meewerken. Dit vanuit alle dimensies, dus ook het aardse, embodiment. Zo zet ik jouw energie aan en kan een uitlijning gebeuren. Het is geen quick fix! Een transmissie kan werken op beperkende gedachten, overtuigingen, trauma… en dit op een zachte manier. Dat wat zich aandient op dat moment krijgt heling, mee gestuurd door het veld dat ik zet met het thema. Stap voor stap kom je dichter bij je authenticiteit. Elke transmissie is anders. 20% gebeurt op de mat, 80% in de weken nadien. Soms is het heel subtiel en soms gebeuren er grote ommekeren. Reacties op de mat kunnen gaan van bijna niets voelen, tot beelden zien, emoties voelen, huilen, roepen, stilliggen tot bewegen. Hoe meer je in overgave gaat, hoe dieper de TM kan werken. Dat kan op zich al een proces zijn:). Er wordt muziek afgespeeld die jou mee in het proces begeleidt. Het thema van deze transmissie is “Awaken your sexual creative energy.”. Jouw sexuele energie is jouw creatieve energie. Het leven gaat om creatie. Of het nu gaat om voortplanting of iets neerzetten dat bij jou past. Iets neerzetten dat vanuit jouw hart komt. Het is een energie diep in je buik, je tweede chakra, waar vaak schaamte en schuld zit of trauma. Kan jij zijn wie je bent? Kan jij die energie in jou wakker maken die jou aanzet om te creëren zonder oordeel of veroordeling. Of het nu gaat om sexualiteit of creatie. :).

Waar: UGO

Wanneer: zondag 14 juli 2024 van 14u tot 17u

Investering: 88 euro

max 10 deelnemers

er zijn een aantal contra indicaties maar hoor bij me na. Je ondertekent een document bij inschrijven.

Info en inschrijven via 0496111590 of Nadia@ugo-relax.be

 

Datum

14 jul 2024
Voorbij!

Uur

14:00 - 17:00

Kostprijs

88 euro

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN
Nadia Hannes

lesgever

Nadia Hannes
Telefoon
0496 11 15 90
Email
nadia@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant