Energetische Access Bars®sessie

Access Consciousness heeft een uniek energetisch lichaamsproces genaamd ACCESS BARS®.

Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.
Naast de diepe ontspanning die dit proces teweegbrengt, biedt een Bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven.

ACCESS BARS® is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

Wat zijn ACCESS BARS®?

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor 32 punten op het hoofd die verbonden zijn met de energiebanen rond ons lichaam waarin de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon zit opgeslagen.

Door deze specifieke punten met zachte aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat er meer ruimte wordt gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden.

Elke “Bar” correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar genoemd is, bijvoorbeeld: “alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, zit opgeslagen in de “geld” Bar”.

Tijdens een Bars® sessie worden deze aspecten ontladen en geherprogrammeerd: er zijn dus verschillende ‘Bars’ zoals: “Het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie e.a.”

Tijdens de sessie lig je aangekleed onder een zacht deken en hoeft er niet gepraat te worden. De aanrakingen zetten ‘de resetknop’ in gang.

Prijzen:  € 80 per sessie (80 minuten)

Bel of mail ons voor meer informatie

website van veerle: www.veer-krachtig.be

Datum

31 dec 2024

Kostprijs

80min/80€

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

BOEK UW SESSIE ONLINE

Locatie

Ugo Relax
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
Categorie
Veerle Offermans

lesgever

Veerle Offermans
Telefoon
0486/45.10.25
Email
veerle@ugo-relax.be
BOEK UW SESSIE ONLINE
Ga naar de bovenkant