Adem en stretching

Heb jij behoefte aan rust en het openen van jezelf? Wil je meer doorstroming in je lichaam en tot jezelf komen? Dit is een nieuwe lessenreeks waarbij we gaan ademen en met verschillende technieken werken, in de yoga pranayama genoemd. Velen van ons ademen verkeerd met veel klachten die daaruit kunnen volgen. Ademen is het eerste dat je doet als je geboren wordt en het laatste voordat je sterft. En toch is er zo weinig aandacht voor. Daarnaast gaan we stretchen. Ik merk dat veel jongeren heel stram zijn en als we ouder worden dan voelen we dat ook. We stretchen verschillende spieren van ons lichaam op een rustige manier. Soms met een kleine flow, soms ietsjes langer in een houding. Let op, het is geen yin yoga waarbij we tot 5 min in een houding blijven.

Deze reeks is vanaf 12j (eerste middelbaar) tot 99 en ouder:). Vraag het zeker even na mocht je beperkingen of blessures hebben.

De lessenreeks start 15 september om 18u tot 18u50. Een losse les kost 11 euro en de reeks 45 euro.

Je kan best aanmelden want de plaatsen zijn beperkt. De les is ook online dus als je inschrijft, ontvang je de link voor ZOOM.

Vragen en inschrijven via Nadia-ugo@relax.be

Datum

15 sep 2022
Voorbij!

Uur

18:00 - 18:50

Kostprijs

Losse les: 11 euro/ 5 lessenreeks: 45 euro

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN
Categorie
Nadia Hannes

lesgever

Nadia Hannes
Telefoon
0496 11 15 90
Email
nadia@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant