Ademwerk en Multidimensionale Energietransmissie : Beyond Limits

Deze workshop is een deep dive!

We starten deze healing met een cacaoceremonie om vanuit je hoofd in je lichaam en hart te zakken. Hierbij drinken we cacao en trekken we oa kaarten voor inzicht. Zo maak je je meer ontvankelijk voor het ademwerk en voor de inzichten en healing die door je heen mogen stromen tijdens de transmissie. Cacao wordt gedronken en is geen middel dat je doet hallucineren of trippen. Het is zeer zacht en toegankelijk. Je kan altijd thee nemen mocht je geen cacao willen.

Vanuit de korte ceremonie gaan we het ademwerk in. Door diep te gaan open je je lichaam en gaat alles sterk stromen zodat de energietransmissie nog sterker door je heen kan werken.

Via een trancereis gaan we dan de multidimensionale energietransmissie in. Hierbij verbind ik me met de hoogste zuivere energie en laat ik mijn higher beings meewerken in een energetisch veld dat ik neerzet. Dit vanuit alle dimensies en dus ook het aardse, embodiment. Zo zet ik jouw energie aan en kan een uitlijning gebeuren. Het is geen quick fix! Stap voor stap kom je maar in je authenticiteit door laagjes aan te raken en te helen. Een transmissie kan werken op beperkende gedachten, overtuigingen, trauma…en dat op een zachte manier.  Dat wat zich aandient op dat moment krijgt heling, gestuurd ook door het thema dat ik neerzet. Elke transmissie is anders. 20% gebeurt op de mat en 80% de weken nadien. Soms is het subtiel in verandering en soms gebeuren er grotere ommekeren. Reacties op de mat kunnen gaan van bijna niets voelen, tot beelden zien, emoties voelen, huilen, roepen, stilliggen tot bewegen. Hoe meer je in overgave gaat, hoe dieper de TM kan werken. Maar dit op zich kan al een proces zijn. Het thema van deze transmissie is “Beyond Limits”. Wat als je blokkades oplost en je meer in jouw potentie kan komen?

Deze workshop is voor mensen die ervaring hebben met ademwerk. Zo niet raad ik je “cacao en ademwerk level 1” aan om mee te starten. Het is belangrijk dat je al weet wat er kan gebeuren tijdens je ademsessie en hoe jij jezelf kan sturen. Wanneer je lichaam in deze opening is , komt daarop de energietransmissie die nog diepere healing brengt.

Contra indicaties: (geschiedenis van) manie, waanideeën, psychose of een ernstige angststoornis. Nemen van zware medicatie. Epilepsie, zware astma, ernstige hartproblemen, zwangerschap. Er zijn nog een aantal contra indicaties maar vraag gerust bij me na. Bij inschrijven onderteken je een document en ontvang je ook de lichte voorbereiding om meer uit je transmissie te halen.

Ik ben gecertificeerd MET facilitator, opgeleid door Zara Jula. (Multidimensional Embodied Transmisson)

Datum: zaterdag 15 juni van 15u-18u. Ik ontvang je om 14u45

Investering: 88 euro

max 7 deelnemers.

Info en inschrijven: 0496111590 of Nadia@ugo-relax.be

 

Datum

15 jun 2024
Voorbij!

Uur

15:00 - 18:00

Kostprijs

88 euro

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN
Nadia Hannes

lesgever

Nadia Hannes
Telefoon
0496 11 15 90
Email
nadia@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant