Ademwerk en stretching

Voel jij ook wel eens dat je moeilijk ademt? Of te snel? Of nemen je emoties je ademhaling over? … in deze lessenreeks ligt de focus op onze ademhaling en werken we met verschillende technieken. In de yoga pranayama genoemd. Onze ademhaling heeft invloed op ons hele lichaam en vooral op onze hersenen en zenuwstelsel. Met je adem kan je leren angsten en onzekerheden maar ook slaap en vitaliteit te verbeteren. Daarnaast gaan we ons lichaam stretchen. Velen van ons zijn stram door spanning of teveel zitten of sporten. Ouderdom maakt ons ook niet bepaald soepeler. Zo blokkeert onze energie sneller of krijgen we klachten. We stretchen verschillende spieren door rustig in een houding te blijven of in een kleine flow.

Het is een rustige les met aandacht voor al deze aspecten. Vanaf het eerste middelbaar tot 99 +:). Heb je klachten dan kan je altijd even bij me navragen of de les voor jou geschikt kan zijn.

Dus wil je meer tot rust komen en je lichaam openen? Wil je meer doorstroming en jezelf ontmoeten? Dan is deze reeks geschikt voor jou.

De lessenreeks start op donderdag 10 november en loopt tot de kerstvakantie. De les is van 18u tot 18u50.

Een losse les kost 11 euro en voor de reeks betaal je 63 euro.

De lessen zijn zowel in de zaal als online. Als je inschrijft ontvang je de link voor ZOOM. In de zaal zijn de plaatsen beperkt.

Vragen en inschrijven via Nadia@ugo-relax.be   

 

Datum

10 nov 2022
Voorbij!

Uur

18:00 - 18:50

Kostprijs

Losse les 11 euro / 7 lessenreeks 63 euro

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN
Categorie
Nadia Hannes

lesgever

Nadia Hannes
Telefoon
0496 11 15 90
Email
nadia@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant