Workshop Cacao en Ademwerk level 1

Deze workshop is voor diegenen die wel interesse hebben in een cacaoceremonie en/of ademwerk, maar dat nog niet eerder gedaan hebben of slechts een klein beetje. Je bent hier welkom wanneer je juist problemen ondervindt met goed ademen, ook als je last hebt van hyperventilatie of klachten gerelateerd aan niet functioneel ademen. Vanuit mijn achtergrond als kinesist en ademcoach begeleid ik je graag. Als je graag individueel begeleid wordt dan kan je terecht in de praktijk, maar deze workshop brengt je alvast tools om zelf mee aan de slag te gaan.

We openen de workshop met een korte cacaoceremonie met medicinale – lage – dosis. Dit om je meer vanuit je hoofd naar je hart te brengen op een zachte manier. Je doet dus geen hallucinerende trip:). Het helpt je om meer te ontspannen. Cacao wordt gedronken. Daarna krijg je kort uitleg over hoe je ademhaling werkt en wat het effect is op je lichaam. Je kan jezelf dus leren ‘biohacken’ , dwz dat je met je adem je lichaam positief kan beïnvloeden. We openen het lichaam met oefeningen voor oa je middenrif en je psoas, de spier in je buik die veel spanning opneemt. We gaan dan van buikademhaling naar andere vormen alsook de flow- state. Deze laatste is een diepere ademhaling die jou helpt om spanningen los te laten. Die doe je enkel wanneer je voelt dat het kan. De groep is klein zodat het intiem en veilig blijft en ik je kan bijsturen waar nodig. Voor wie is dus deze workshop? De beginner:), bij interesse maar nooit eerder gedaan, bij Ademhalingsproblemen (vraag even bij me na of het werkelijk kan), als je meer ontspanning wil en je lichaam wil helpen met een goede ademhaling: effect op je metabolisme, je slaap, je gemoed, je energie… of graag een herhaling wenst of een moment voor jezelf.

Deze workshop is niet aangewezen voor je indien je ernstige psychische problemen hebt, zware medicatie neemt, zware chronische hyperventilatie, recente operaties met littekens . Maar vraag gerust even bij me na.

Wanneer: zaterdag 3 februari van 9u30 tot 12u. – ik ontvang je om 9u15

deelnemers: min 6 en max 12

Investering in jezelf: 57 euro

info en inschrijving : 0496111590 of nadia@ugo-relax.be

Datum

03 feb 2024
Voorbij!

Uur

09:30 - 12:00

Kostprijs

57 euro

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN
Categorie
Nadia Hannes

lesgever

Nadia Hannes
Telefoon
0496 11 15 90
Email
nadia@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant