Aerial Relax & Restorative -Lage doeken- Yoga

Voor jong en oud, zwaar of licht, soepel of stijf, voor iedereen heeft het doek iets te bieden.

Aerial Relax & Restorative yoga is het perfecte medicijn tegen stress omdat het een volledig ondersteunde pauze creëert waarin je gedagen wordt.  Het lichaam kan verzachten, de ademhaling komt tot rust en de geest kalmeert.  De chemie  in het lichaam verandert wanneer beid kanten van het zenuwstelsel zich aanpassen.

Yoga heeft een positief effect op uw gezondheid en mentale rust. Met Aerial Relax & Restorative yoga kan dit op een bijzondere manier.

  • Een bijna therapeutisch effect op veel mensen als het gaat om vertrouwen, loslaten, zelfbeeld, dat je veel meer kan dan je denkt, een partner hebben die je ondersteunt, gedragen worden, geborgenheid voelen
  • De massages van het doek op spieren, bindweefsel, meridianen
  • Ruimte ervaren in je lijf door de zwaartekracht het werk te laten doen, zonder compressie op de wervelkolom
  • Nieuwe verbindingen creëren in de hersenen
  • Het weer mogen spelen als een kind, de stofjes die vrijkomen en een geluksgevoel teweeg brengen

 

Praktische info groepslessen Aerial Relax & Restorative -Lage doeken- yoga – september-december 2023

Wanneer: op maandag van 20u tot 21u15

18 september; 2, 9 &16 oktober; 6, 13 & 27 november; 4 & 11 december  (9 lessen)

Formules: abonnement of losse lessen

  • Abonnement aan 117 euro (hetgeen neerkomt op 13 euro per les): met het abonnement is je plekje in de zaal verzekerd. (na betaling op rekeningnummer BE62 7330 2430 1661 van Paula Cas  met vermelding van ‘Aerial R&R yoga – sept 2023 en je naam’). Deze lessen worden niet opgenomen of online gegeven, maar je kunt een gemiste les wel op een ander moment inhalen voor het einde van de reeks (dit zal dan een gewone aerial les zijn op woensdagnamiddag of een andere groepsles).
  • Een losse les bedraagt 15 euro (bij losse lessen zal je eerst even moeten navragen of er nog plek is, er kunnen immers max 9 personen deelnemen in de zaal).

Waar: in de zaal bij UGO

Inschrijven?

​Heb je nog vragen, of wil je je graag inschrijven voor een losse les of het abonnement, neem rechtstreeks contact op met Paula via mail paula@ugo-relax.be of telefonisch 0484 29 57 67. Inschrijving is definitief na betaling.

Datum

09 okt 2023
Voorbij!

Uur

20:00 - 21:15

Kostprijs

Abonnement 9 lessen: €117 / losse les: €15

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN

Locatie

Ugo Relax
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
Categorie
Paula Cas

lesgever

Paula Cas
Telefoon
0484295767
Email
paula@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant