Blue Lotus en Multidimensionale Energietransmissie: The Healing Waters

Vandaag starten we met een mooie Blue Lotus ceremonie. Blue Lotus is een bloem, de blauwe waterlelie. Hij groeit aan de randen van meren en rivieren. De oude Egyptenaren beschouwden deze lotus als heilige plant die je hart opent en zachtheid brengt. Je komt meer uit je hoofd in je lichaam zonder hallucinatie maar het kan licht euforisch werken:). Het is echter een thee die je tot rust brengt. In de ceremonie trekken we daarbij kaarten voor inzicht.

Hierna begeleid ik jou via een trancereis de multidimensionale energietransmissie in. Ik zet een energetisch veld neer, verbind me met de hoogste zuivere energie en laat mijn higher beings meewerken. Dit vanuit alle dimensies, dus ook het aardse, embodiment. Zo zet ik jouw energie aan en kan een uitlijning gebeuren. Het is geen quick fix! Een transmissie kan werken op beperkende gedachten, overtuigingen, trauma… en dit op een zachte manier. Dat wat zich aandient op dat moment krijgt heling, mee gestuurd door het veld dat ik zet met het thema. Stap voor stap kom je dichter bij je authenticiteit. Elke transmissie is anders. 20% gebeurt op de mat, 80% in de weken nadien. Soms is het heel subtiel en soms gebeuren er grote ommekeren. Reacties op de mat kunnen gaan van bijna niets voelen, tot beelden zien, emoties voelen, huilen, roepen, stilliggen tot bewegen. Hoe meer je in overgave gaat, hoe dieper de TM kan werken. Maar dit op zich kan al een proces zijn. Het thema van deze transmissie is “The Healing Waters”. Ons lichaam bevat zowat 85% water, onze planeet bevat grotendeels water. Wat als hier heling kan plaatsvinden?

Contra indicaties: (geschiedenis van) manie, waanideeën, psychose of een ernstige angststoornis. Nemen van zware medicatie. Epilepsie, ernstige hartproblemen, zwangerschap vanaf derde trimester. Suikerziekte even melden ivm de thee omdat die bloedsuiker kan verlagen. Je kan andere thee drinken. Vraag zeker bij me na bij twijfel of vragen. Je tekent een document bij inschrijven. Je ontvangt ook de lichte voorbereiding om meer uit je transmissie te kunnen halen.

Ik ben gecertificeerd MET facilitator opgeleid door Zara Jula. (Multidimensional Embodied Transmission)

Datum: zondag 19 mei van 14u-17u. Ik ontvang je om 13u45.

Investering: 88 euro

max 8 deelnemers

info en inschrijven : 0496111590 of Nadia@ugo-relax.be

Datum

19 mei 2024
Voorbij!

Uur

14:00 - 17:00

Kostprijs

88 euro

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN
Nadia Hannes

lesgever

Nadia Hannes
Telefoon
0496 11 15 90
Email
nadia@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant