Workshop: Cacao en ademwerk level 1

Deze workshop is voor diegenen die nieuwsgierig zijn naar Cacao en/of ademwerk maar er nog niet eerder mee gewerkt hebben of een klein beetje. Je bent welkom wanneer je juist problemen ondervindt met goed ademen, ook als je last hebt van hyperventilatie of klachten gerelateerd aan niet functioneel ademen. Vanuit mijn achtergrond als kinesist en ademcoach begeleid ik je graag. Indien je echt problemen hebt of je wil graag individueel begeleid worden dan kan je terecht in mijn praktijk. Deze workshop biedt jou alvast tools om zelf mee aan de slag te gaan.

We starten met een introductie in de cacaoceremonie. Cacao is een hele zachte manier om vanuit je hoofd in je lijf te zakken, vanuit je mind naar je hart. Je gaat niet hallucineren of wat ook, je komt enkel rustiger bij jezelf zodat je ruimte kan maken voor wat zich aandient. In deze workshop gebruik ik ook een lage dosis om kennis te maken. Cacao heeft heel wat voordelen. Ik gebruik hele zuivere en Cacao wordt gedronken.

Daarna stappen we de wereld van ademwerk in. Eerst krijg je toelichting rondom functioneel ademen : hoe werkt het, wat is het effect op je lichaam, basis ademhaling. Je kan jezelf dus leren biohacken, dwz dat je met je adem je lichaam positief kan beïnvloeden. We openen het lichaam met enkele oefeningen voor je middenrif en je psoas, de spier in je buik die veel spanning opneemt. We gaan dan vanuit de buikademhaling naar andere vormen. We duiken zachtjes al dieper ademwerk in tot aan de flow-state. Deze laatste is een diepere ademhaling die jou helpt om spanningen los te laten. Die doe je enkel wanneer je voelt dat het kan. De groep is klein zodat het intiem en veilig blijft en ik je kan bijsturen waar nodig.

Voor wie is dus deze workshop? De beginner, bij interesse maar nooit eerder gedaan, bij Ademhalingproblemen (vraag bij me na of het werkelijk kan), als je meer ontspanning wil in je lichaam en je jezelf wil helpen met een goede ademhaling: effect op je metabolisme, slaap, gemoed, energie… of je wenst een herhaling in deze materie of een fijn moment voor jezelf. Vanuit level 1 kan je nadien ook naar level 2 in de meeste gevallen.

Deze workshop is niet aangewezen voor je indien je ernstige psychische problemen hebt, zware medicatie neemt, zware chronische hyperventilatie, recente operaties met littekens . Maar vraag gerust even bij me na.

Wanneer: zaterdag 20 april  van 9u15 tot 12u15 – ik ontvang je om 9u.

deelnemers: min 6 en max 12

Investering in jezelf: 68 euro – factuur mogelijk

info en inschrijving : 0496111590 of Nadia@ugo-relax.be

Datum

20 apr 2024
Voorbij!

Uur

09:15 - 12:15

Kostprijs

68 euro

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN
Nadia Hannes

lesgever

Nadia Hannes
Telefoon
0496 11 15 90
Email
nadia@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant