Cacao en Multidimensionale Energietransmissie: Connection to Self

We starten deze healing met een cacaoceremonie om vanuit je hoofd in je lichaam en hart te zakken. Hierbij drinken we cacao en trekken we oa kaarten voor inzicht. Zo maak je je meer ontvankelijk voor de inzichten en healing die door je heen mag stromen tijdens de transmissie. Cacao wordt gedronken en is geen middel dat je doet hallucineren of trippen. Het is zeer zacht en toegankelijk. Je kan altijd thee nemen mocht je geen cacao willen.

Na deze ceremonie begeleid ik jullie via een trancereis de multidimensionale energietransmissie in. Ik zet een energetisch veld neer, verbind ik me met de hoogste zuivere energie en laat mijn higher beings meewerken. Dit vanuit alle dimensies en dus ook het aardse, embodiment. Zo zet ik jouw energie aan en kan een uitlijning gebeuren. Het is geen quick fix! Een transmissie kan werken op beperkende gedachten, overtuigingen, trauma… en dit op een zachte manier. Dat wat zich aandient op dat moment krijgt heling, mee gestuurd door het thema dat ik neerzet. En zo kom je steeds dichter bij je authenticiteit. Elke transmissie is anders. 20% gebeurt op de mat en 80% de weken nadien. Soms is het heel subtiel in verandering en soms gebeuren er grotere ommekeren. Reacties op de mat kunnen gaan van bijna niets voelen, tot beelden zien, emoties voelen, huilen, roepen, stilliggen tot bewegen. Hoe meer je in overgave gaat, hoe dieper de TM kan werken. Maar dit op zich kan al een proces zijn. Het thema van deze transmissie is “ Connection to the Self”. Verbinding met jezelf in alle lagen.

Contra indicaties: (geschiedenis van) manie, waanideeën, psychose of ernstige angststoornis, epilepsie, nemen van zware medicatie, ernstige hartproblemen en zwangerschap vanaf derde trimester (overleg gerust)

Je tekent een document bij inschrijven en je ontvangt ook de lichte voorbereiding om meer te kunnen halen uit je sessie.

Ik ben gecertificeerd MET facilitator, opgeleid door Zara Jula. (Multidimensional Embodied Transmission)

Datum: zaterdag 13 april 2024 Van 14u-17u. Ik ontvang je om 13u45.

Investering: 88 euro

Max 7 deelnemers.

Info en inschrijving via 0496111590 of Nadia@ugo-relax.be

Datum

13 apr 2024
Voorbij!

Uur

14:00 - 17:00

Kostprijs

88 euro

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN
Nadia Hannes

lesgever

Nadia Hannes
Telefoon
0496 11 15 90
Email
nadia@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant