Klankhealing

Deze avond starten we met een zachte cacaoceremonie om vanuit ons hoofd in ons lichaam te zakken. De cacao is heel zuiver en wordt gedronken, aangelengd met ahornsiroop, plantaardige melk en water. Het geeft geen trip, je blijft helder. Je kan altijd thee drinken als je geen cacao wenst.

Van daaruit gaan we de klankhealing in. Nadine zal jou via verschillende instrumenten ( klankschalen, drums, gong, kosha chimes, handspan, kalimba…) heling brengen. Nadia brengt shamanistische klanken dmv drum, ratel en zang. Hierdoor ontstaat diepe ontspanning in je lichaam en geest. Je hersengolven komen in een diepe staat van rust en je lichaam in herstel. De klanken en trillingen zijn als een medicijn. Naast rust , maken ze ook los wat jou niet meer dient en brengen ze healing. Ze nodigen je uit om naar binnen te keren en contact te maken met je lichaam en de diepere lagen van jouw zijn. Nadien kan je met een theetje weer landen.

Nadine is 64 j jong en na verschillende traumatische gebeurtenissen in haar leven die leidden tot een burn-out, ging ze op zoek om zichzelf te helen. Ze volgde oa een opleiding klankhealing en deelt graag die ervaring met jou. Nadine is een pure en mooie healer.

Nadia, 48j, startte ooit als kinesiste maar vond al snel de weg in de complementaire wereld. Ze heeft een eigen praktijk met oa shiatsu, acupunctuur en healing (shamanisme, ademwerk en multidimensionale energietransmissies). Hiernaast geeft ze yogalessen en workshops.

Voor wie is deze avond? Voor iedereen die graag even diep ontspant en bij zichzelf komt.

UGO relaxhuis. Van 18u30 tot 21u30. Vrijdag 31 mei 2024. Max 14 deelnemers.

Investering: 70 euro

Breng een dekentje, een kussentje en eventueel dikke sokken mee.

Info en inschrijving via 0496111590 of Nadia@ugo-relax.be

Tags:

Datum

31 mei 2024
Voorbij!

Uur

18:30 - 21:30

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN
Nadia Hannes

lesgever

Nadia Hannes
Telefoon
0496 11 15 90
Email
nadia@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant