Cacao en Shamanistische Multidimensionale Energietransmissie: Ancestral Wisdom

Vandaag starten we met een cacao ceremonie. Cacao wordt gedronken en werkt heel zacht. Het brengt jou uit je hoofd meer in verbinding met je lichaam zonder hallucinerend of ander effect. Ik gebruik cacao die heel zuiver is en met respect geteeld. Je kan altijd thee drinken.

Uniek aan de transmissie van vandaag is dat ik werk vanuit het shamanisme met oa de drum en zang. Via de klanken zet ik jouw uitlijning extra aan. Het is vanuit mijn pure authenticiteit.

Ik begeleid jou eerst via een trancereis de multidimensionale energietransmissie in. Ik zet een energetisch veld neer, verbind me met de hoogste zuivere energie en laat mijn higher beings meewerken. Dit vanuit alle dimensies, dus ook het aardse, embodiment. Zo zet ik jouw energie aan en kan een uitlijning gebeuren. Het is geen quick fix! Een transmissie kan werken op beperkende gedachten, overtuigingen, trauma… en dit op een zachte manier. Dat wat zich aandient op dat moment krijgt heling, mee gestuurd door het veld dat ik zet met het thema. Stap voor stap kom je dichter bij je authenticiteit. Elke transmissie is anders. 20% gebeurt op de mat, 80% in de weken nadien. Soms is het heel subtiel en soms gebeuren er grote ommekeren. Reacties op de mat kunnen gaan van bijna niets voelen, tot beelden zien, emoties voelen, huilen, roepen, stilliggen tot bewegen. Hoe meer je in overgave gaat, hoe dieper de TM kan werken. Dat kan op zich al een proces zijn:). Het thema van deze transmissie is “Ancestral Wisdom”. We gaan in de energie verbinden met de oude wijsheid die in ons ligt opgeslagen en waar we gebruik van kunnen maken. De wijsheid van onze voorouders die in onze cellen zit brengen we terug in onze herinnering. Dit gebeurt heel subtiel.

Waar: UGO

Wanneer: zaterdag 17 augustus 2024 van 9u30-12u30.

investering: 88 euro

max 10 deelnemers

er zijn een aantal contra indicaties maar hoor bij me na. Je ondertekent een document bij inschrijven.

Info en inschrijving via 0496111590 of Nadia@ugo-relax.be

Datum

17 aug 2024

Uur

09:30 - 12:30

Kostprijs

88 euro

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN
Nadia Hannes

lesgever

Nadia Hannes
Telefoon
0496 11 15 90
Email
nadia@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant