Cacao en energietransmissie – volzet

Deze workshop bestaat uit een cacaoceremonie en een energietransmissie. Thema creatiekracht.

We drinken zuivere cacao om vanuit ons hoofd meer in ons hart en lichaam te zakken. Je doet geen hallucinaties of trip. Cacao is heel zacht. Dit gebeurt in een ceremonie waarbij orakelkaarten getrokken worden en er bv een schrijfopdracht is ivm het thema.

Nadien volgt de transmissie. Hierbij laat ik de hoogste zuivere energie door me heen stromen om jouw lichaam aan te zetten. Op deze manier volgt een uitlijning om jou stap voor stap in jouw authenticiteit te brengen.  Zo kunnen bv beperkende gedachten, trauma, overtuigingen … geheeld worden op een zachte manier. Je gaat er niet bewust doorheen. 20 procent gebeurt op de mat en 80 procent de weken nadien. Op de mat kan het zijn dat je stilligt, beelden gaat zien (visions), zachtjes beweegt tot meer bewegen, je kan gaan huilen of soms roepen. Transmissies kunnen ook individueel gebeuren.

Lesgeefster Nadia Hannes is gecertificeerd MET facilitator (multidimensional embodiment transmission)

Max deelnemers 6

prijs : 88 euro

14u-17u

er zijn een aantal voorwaarden verbonden aan het deelnemen van de sessie . In geen geval kunnen mensen deelnemen met zware hartklachten, zwangerschap vanaf 3de trimester, hevige psychische problemen (psychose, zware depressie…), epilepsie

info en inschrijven : 0496111590 of nadia@ugo-relax.be

Datum

11 feb 2024
Voorbij!

Uur

14:00 - 17:00

Kostprijs

88 euro

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN
Nadia Hannes

lesgever

Nadia Hannes
Telefoon
0496 11 15 90
Email
nadia@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant