Contactmoment Davinia

Ik ontvang je met veel plezier op zaterdag 27 augustus tijdens de opendeurdag bij UGO Relax.

Wil je graag kennismaken en/of heb je interesse in mijn aanbod? Aarzel niet en boek je plekje!

Maar misschien wil je eerst graag weten wat ik doe, wat ik bied en waar ik sterk in ben, want dat is nu net waarover het gaat …

Ik geloof in mijn kern dat elke mens een enorm potentieel heeft. Ik werk dolgraag rond thema’s zoals transformatie, verandering, bewustzijn en groei, veerkracht, innerlijk vuur, innerlijk licht, communicatie, maar ook het leven in het algemeen. En dit doorheen verschillende dimensies: body – mind – emotions – energy.

Ik behandel ook trauma en negatieve en destructieve patronen.

Afhankelijk van jouw achtergrond en jouw noden, kijken we samen naar welke vorm van behandeling het beste bij jou past. Het kan via coaching, (levensstijl) advies, beweging/yoga, een energetische behandeling,  een klankschalenmassage, of een combinatie van meerdere vormen. Ik geloof in de kracht van klank en werk graag met trillingen omdat dit de oertaal is van ons lichaam en de natuur. Daarnaast is heling voor mij een ontdekkingsreis, een dynamisch proces omdat wij mensen dynamische wezens zijn.

Waar kan je me vinden op 27 augustus: Zaal STER op het 1ste verdiep.

Inschrijven: Door rechtstreeks contact op te nemen met mij: via 0486 65 75 67 of per email davinia@ugo-relax.be

Tot binnenkort!

Davinia

Datum

27 aug 2022
Voorbij!

Uur

13:00 - 14:20

Kostprijs

Gratis

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN
Davinia Terrace

lesgever

Davinia Terrace
Telefoon
0486 65 75 67
Email
davinia@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant