Energetische massage

Met Energetische massages gaan we verder dan het masseren van de huid en de spieren. Het is ook een redelijke zachte massage. Hiermee behandelen we ook de chakra’s, dit zijn de tandwielen in je lichaam die ervoor zorgen dat je energie vlot stroomt. Als hier blokkades optreden door vastzittende emoties of trauma’s en ervaringen dan voel je je niet goed. Reageer je hevig, aanvallend of woedend. Het kan ook zijn dat je moe bent, rugklachten of spijsverteringsproblemen hebt, depressief bent, veel stress hebt of een burn-out, of je voelt  je ongelukkig en noem maar op. Dan kan energetische massage verlichting brengen eveneens de oliën en de aroma’s die ik tijdens de massages gebruik, deze worden aangepast aan uw behoefte.

Elke dinsdag van 8.30u tot 14.30u kan je bij hiervoor bij mij terecht. Via ugo-relax kan je online een boeking doen. Op maandag en zondag kan je bij mij thuis terecht.  Zie website: www.spirituswlg.be

Kostprijs: Tussen de 25 (20min) en de 90 (1.30min) euro

Datum

04 jun 2023
Voorbij!

Kostprijs

vanaf 25€ (20 min) tot 90€ (90 min)

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

BOEK UW SESSIE ONLINE

Locatie

Ugo Relax
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
Categorie

lesgever

Els Laurent
Email
els@ugo-relax.be
BOEK UW SESSIE ONLINE
Ga naar de bovenkant