Infosessie Hartcoherentie

Hartcoherentie is een wetenschappelijk onderbouwde methode om met stress om te gaan en chronisch stress syndroom of burn-out te voorkomen.  Wanneer u in therapie bent voor depressie, angststoornis of burn-out, is deze methode een effectieve aanvullende ondersteuning.
Hartcoherentie is ook meetbaar met biofeedback apparatuur. Deze apparatuur is speciaal ontwikkeld voor het meten van hartcoherentie en geeft je informatie over de toestand van je zenuwstelsel.

Tijdens de infosessie leert u hoe u -vrijwel ongemerkt- op een burn-out afstevent.  U krijgt een demo van een meting met biofeedback apparatuur.  En tot slot verneemt u hoe het coaching traject eruit ziet en welke voordelen dit voor iedereen biedt.  U zal merken dat de verhouding tussen de inspanning die u zelf zal moeten leveren minimaal is in vergelijking met de voordelen die u ervan zal ervaren, nl verbetering van concentratie en focus, bevordering van creatief denken, bevordering van rustgevoel en welbehagen, verhoging van de veerkracht t.o.v. stress, verandering van gedrag en denken in positieve zin, bloeddruk regulerend, daling van (stressgerelateerde) hoge bloeddruk, effect op (stressgerelateerde)hartritmestoornissen, verhoging van weerstand tegen ziekten, beheersing van angsten (angsten t.g.v. ziekten, faalangst, trauma’s, stress,… ), ondersteunend effect bij regulering van bloedsuiker waarden, regulering van het lichaamsgewicht (emo- eten).

Wanneer: woensdag 15 juni 18u30-19u30.

Kostprijs: de infosessie is gratis!

Waar: online via Zoom of in de zaal bij UGO, afhankelijk van het aantal inschrijvingen en van de situatie ivm Covid-richtlijnen.

Inschrijven?

Heb je nog vragen, of wil je je graag inschrijven, neem rechstreeks contact op met Paula via mail paula@ugo-relax.be of telefonisch 0484 29 57 67.

Datum

15 jun 2022
Voorbij!

Uur

18:30 - 19:30

Kostprijs

Infosessie is GRATIS

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN
Paula Cas

lesgever

Paula Cas
Telefoon
0484 29 57 67
Email
paula@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant