Initiatie Workshop Reiki & Seichem 2 (inwijding 2de graad)

Wat?
Reiki & Seichem zijn vormen van natuurlijk genezen.  Iedereen kan het leren.  Via aanraking met je handen creëer je ontspanning, geef je helende energie en activeer je het zelfhelend vermogen.  Zo verbind je je met de universele levensenergie.  Het is een manier van zelfgenezing, herstelt de gezondheid en harmonie van het fysieke lichaam.  Het deblokkeert emotionele stagnatie en activeert je verbinding met het spirituele.
Reiki & Seichem werken met de vibratie van liefde en mededogen.  Er zijn geen negatieve gevolgen.  Mensen voelen vaak minder pijn en stress.  Ze ervaren meer rust, balans en levensvreugde. Wetenschappelijke studies tonen een verband met een breed gamma van welzijnsfactoren.

Hoe?

Reiki & Seichem 2 is net zoals de 1ste graad een erg praktische workshop van 4 bijeenkomsten. Je ontvangt 2 initiaties: Reiki 2 & Seichem 2, de Reiki & Seichem symbolen en hun mantra’s. Je leert de betekenis van de symbolen en stuurt afstandsheling naar mensen, dieren, plaatsen in de wereld los van tijd en ruimte. Je brengt heling naar het verleden en de toekomst, naar onderbewuste lagen van jezelf en anderen. Je leert hoe je een fysieke sessie verdiept met een mentale heling bij jezelf en anderen. Je leert nieuwe toepassingen met de universele energie, bijvoorbeeld ruimtes zuiveren en kracht geven.
Na de workshop is de energie die door je heen stroomt versterkt, zijn je helingsessies krachtiger, ben je meer verbonden met je authentieke zelf. Je hebt een krachtig instrument om heling te sturen buiten tijd en ruimte, hands-on + op afstand, én om je spirituele pad én de ontluiking van je ziel verder te verdiepen.

Praktische info: een workshop met 4 halve dagen

Wanneer:

  • zaterdag 01/07/2023 (van 9.30 tot 16.00)
  • zondag 02/07/2023 (van 9.30 tot 13.00)
  • terugkommoment (3u) wordt bepaald met de deelnemers

Formule: 500 euro voor de volledige workshop

Waar: in de zaal bij UGO

Inschrijven?
Heb je nog vragen, of wil je je graag inschrijven voor deze workshop, neem rechtstreeks contact op met Hilde via mail hilde@ugo-relax.be of hil.devos@skynet.be of telefonisch 0477 98 02 80. Inschrijving is definitief na betaling.

whisperingsfromreiki.com

Datum

01 jul 2023

Uur

09:30 - 16:00

Kostprijs

500 euro voor de volledige workshop + intensieve begeleiding
Hilde de Vos

lesgever

Hilde de Vos
Telefoon
0477 98 02 80
Email
hilde@ugo-relax.be
Ga naar de bovenkant