Loopbaanbegeleiding

Mijn missie als loopbaancoach

Je in je element voelen in je werkomgeving, met veel goesting je werk doen, dat zijn de voorwaarden voor een gelukkig werk-leven. Ben je dat gevoel al een tijdje kwijt? Dan is het hoog tijd om even stil te staan, afstand te nemen en te luisteren naar wat jou drijft. Het is écht de moeite waard om op zoek te gaan naar meer werk-geluk. Bij die zoektocht begeleid ik je graag.

We zoeken samen uit waar jij tegenaan loopt in je huidige professionele omgeving, wat jouw interesses en jouw sterktes zijn.

Van daar bekijken we of je andere professionele paden kunt bewandelen, binnen of buiten je huidige werkomgeving.

En uiteindelijk, …. hoe je dat concreet gaat realiseren.

Ik gebruik tal van tools in functie van je specifieke vraag en baseer me oa op een wetenschappelijk onderbouwde aanpak met inzichten uit de neurocognitieve gedragsmatige methode.

Zelf heb ik ervaring als leidinggevende in zowel de profit- als de non-profit sector, in binnen- en buitenland. Als relaxatietherapeut heb ik inzicht opgebouwd in wat de impact is van een (on)gelukkig werk-leven op gezondheid, veerkracht en privé-leven. Al die achtergrond en ervaring neem ik mee om jou te coachen.

Omdat de overheid het belang van gelukkige werknemers (en ambtenaren, zelfstandigen) inziet, kost loopbaanbegeleiding slechts 80€ voor in totaal 7 uur professionele begeleiding. Voor deze loopbaanbegeleiding werk ik samen met Loopbaancentrum Experts@YourWork.

 

Een korte kennismaking – telefonisch of via Zoom – is gratis. Als we allebei akkoord zijn om samen in zee te gaan, begint een traject met jouw specifieke vraag als uitgangspunt. Uiteindelijk komen we tot een concreet plan van aanpak.

Bel of mail ons voor een afspraak of meer informatie.

Bestel hier je loopbaancheques.

Datum

26 dec 2024

Kostprijs

VDAB loopbaancheques 80€ voor 7u coaching

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

INFO EN AFSPRAAK

Locatie

Ugo Relax
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
Categorie
Paula

lesgever

Paula
Telefoon
0484 29 57 67
Email
paula@ugo-relax.be
INFO EN AFSPRAAK
Ga naar de bovenkant