Lu Jong

Tibetaanse bewegingsyoga

De focus van deze eeuwenoude Tibetaanse bewegingsoefeningen ligt op het versterken en openen van je innerlijke lichaamskanalen door het samenspel van vorm, beweging, en correcte ademhaling. Hierdoor gaat je energie weer beter stromen, en zal je fysieke en mentale voordelen ervaren.

Omwille van de eenvoud van de oefeningen is Lu Jong heel toegankelijk. Iedereen welkom dus: of je nu jong of oud bent, met een chronische ziekte kampt of lichamelijk niet zo beweeglijk bent, dat maakt niet uit. Alle oefeningen kunnen immers ook gemakkelijk op een stoel worden uitgevoerd.

Over de lessen, gegeven door Katrien, Lu jong 1 & 2 teacher

​Een volledige lessenreeks start telkens met enkele lessen waarin gedetailleerd elk van de 21 bewegingsoefeningen van Lu Jong 1 aangeleerd worden.  In het vervolg van de lessenreeks is het de bedoeling om de oefeningen meer eigen te maken, zodat het effect op lichaam en geest nog dieper kan gaan.

In elke les komen ook oefeningen rond bewustwording en ademhaling aan bod, en gaandeweg maken we ook kennis met de 15 extra oefeningen van Lu Jong 2. Deze oefeningen vormen een waardevolle aanvulling en verdieping op de 21 basisoefeningen.

Wanneer: wekelijks op woensdag om 20u of vrijdag om 9u

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen Lu Jong gepland. Op de kalender kan je de exacte data van de Lu Jong lessen nagaan: ugo-relax.be/kalender/

Formules: abonnement per reeks of losse lessen

  • Abonnement aan 11€ per les: plekje in de zaal verzekerd
  • Losse les aan 14€ (best even op voorhand navragen of er nog plaats is als je in de zaal wil volgen, online vraag je gewoon de Zoom link aan)

Na de kerstvakantie, en ook na de Paasvakantie, en de zomervakantie, starten telkens weer nieuwe reeksen op waarvoor je kan inschrijven met de formule van het abonnement. Op de kalender staat bij de activiteit ‘Lu Jong’ nog meer info over de prijs van het abonnement per reeks: ugo-relax.be/kalender/

Instappen aan abonnementsprijs is altijd mogelijk, ook al is de reeks al gestart.

Waar: in de zaal bij UGO en tegelijk online via Zoom

Inschrijven?

​Heb je nog vragen, of wil je je graag inschrijven voor een losse les of het abonnement, neem rechtstreeks contact op met Katrien via mail katrien@ugo-relax.be of telefonisch 0479 32 86 44. Inschrijving is definitief na betaling.

www.katrienberckmoes.be/lu-jong

Datum

31 dec 2024 - 11 jan 2025

Kostprijs

Abonnement aan 11€ per les / losse les: € 14

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN

Locatie

Ugo Relax
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
Categorie
Katrien Berckmoes

lesgever

Katrien Berckmoes
Telefoon
0479 32 86 44
Email
katrien@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant