Ontspanningsmassage Chocolade/Honing/Cocos/Aloe Vera of Magnesium

Ontspanningsmassage met de keuze uit verschillende massage oliën met heilzame eigenschappen:

Chocolade: Momenteel wordt de Hot Chocolate Massage de “zoetste verwenning” genoemd sinds massage bestaat. Cacao bevat Theobromine, dat er voor zorgt dat het niveau van serotine en endorphine (gelukshormoon) in ons lichaam verhoogd wordt. Het zijn deze hormonen die ons een goed gevoel geven waardoor u zich na de massage heel prettig voelt.

Tevens heeft de cacao-substantie een actieve conserveringsstof – deze zorgt voor vertraging van verouderingsproces van de huidcellen, en neutraliseert ze. Hot Chocolat Massage is een gecombineerde beauty- en wellness behandeling, die de huid en de persoon een compleet verwengevoel geeft.

Cocos: Extra voedend, verzorgend & vochtregulerend. Goed voor de gevoelige en droge huid. De huid voelt achteraf zacht en zuiver aan.

Honing: Een honing Massage is een diepverzorgende massage. Honing bevat diverse suikers mineralen en sporenelementen die een voedende waarde voor de huid hebben. De huid wordt vernieuwd en met dieptewerking gevoed. Na de behandeling is de huid glad, sterk en onweerstaanbaar zacht, met een prachtige glans.

De functie van deze massage is een natuurlijke peeling, drainage, verzorgend, verzachtend en verstevigend.

Aloe Vera: Aloë Vera is verzachtend, pijnstillend. Het versnelt tevens de bloedstolling, de celdeling en is lymfedrainerend.

Magnesium Sheabutter bodycream: Zechsal bodycream combineert de heilzame werking van puur magnesium met de verzorgende eigenschappen van shea butter. Speciaal geschikt voor de droge of geïrriteerde huid. Verzorgt de huid optimaal en ondersteunt je magnesiumbalans.

Bevat magnesiumchloride op niveau van de Dode Zee (ca. 3%) en is hierdoor effectief bij huidaandoeningen en doet spanningen afnemen. Zechsal body cream is 100% natuurlijk en geproduceerd volgens de BDIH richtlijnen voor natuurlijke cosmetica

Bel of mail Veerle voor meer info

website van Veerle: https://www.veer-krachtig.be/nl

Datum

03 dec 2023
Voorbij!

Uur

08:00 - 18:00

Kostprijs

70€ voor een uur -100€ voor 1,5 uur

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

BOEK UW SESSIE ONLINE

Locatie

Ugo Relax
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
Categorie
Veerle Offermans

lesgever

Veerle Offermans
Telefoon
0486/45.10.25
Email
veerle@ugo-relax.be
BOEK UW SESSIE ONLINE
Ga naar de bovenkant