Seichem 1 workshop

Reiki & Seichem zijn vormen van natuurlijk genezen. Iedereen kan het leren. Via zachte aanraking met je handen creëer je ontspanning en geef je helende energie. Het is een manier om je te verbinden met de universele levensenergie.

Reiki & Seichem is eenvoudig toe te passen. Het is een manier van zelf- genezing, herstelt de gezondheid en harmonie van het fysieke lichaam, deblokkeert emotionele stagnatie en activeert jouw verbinding met het spirituele.

Reiki & Seichem werken met de vibratie van liefde en mededogen. Er zijn geen negatieve gevolgen. Mensen voelen vaak minder pijn en meer levensvreugde. Wetenschappelijke studies tonen een verband met een breed gamma van welzijnsfactoren.

In juli 2021 ontving je coronaproof Reiki initiaties volgens de traditie Usui Shiki Ryoho. Seichem 1 is het vervolg van Reiki & Seichem 1 dat ik in normale omstandigheden aanbied als 1 pakket.

De workshop Seichem 1 is opnieuw een praktische workshop gericht op de ondersteuning van al je lichamen en je zelfhelend vermogen.

Je verdiept je zelfbehandeling met Seichem energie en leert hoe je ande- ren een sessie geeft. Je oefent met de handposities en ervaart wat het betekent om een sessie met anderen te delen.

Je ontvangt de Seichem initiatie en krijgt hierdoor een diepere toegang tot de universele levensenergie.

Na deze workshop kun je deelnemen aan de maandelijkse Open Reiki & Seichem. Voor meer info kan je Hilde Devos contacteren.

 

Prijzen: 130,- euro voor de reeks

We begeleiden u graag.

Datum

13 nov 2021
Voorbij!

Uur

09:30 - 12:30

Kostprijs

130,- euro voor de reeks

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN

Locatie

Ugo Relax
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
Hilde de Vos

lesgever

Hilde de Vos
Telefoon
0477 98 02 80
Email
hilde@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant