Gratis Tao Yin proefles

Op zaterdag 15 juni kan je GRATIS komen proeven van een NIEUWE activiteit, die door Yasmine Reekmans wordt begeleid.

Tao Yin

ook wel bekend als meridiaan stretching, is een bewegingsleer die zich richt op het openen en stimuleren van de energiebanen in het lichaam. Deze eeuwenoude praktijk, geworteld in de traditionele Chinese geneeskunde, verbetert de energiestroom in specifieke meridianen door middel van gerichte bewegingen en stretches.

De kracht van Tao Yin ligt in zijn toegankelijkheid; het is geschikt voor mensen van alle leeftijden en flexibiliteitsniveaus. Zelfs als je niet lenig bent, kun je deelnemen aan de lessen en al snel verbeteringen in je lichaam voelen. De voordelen van Tao Yin gaan verder dan alleen verhoogde soepelheid. Velen ervaren een verbetering van hun algemene gezondheid, een vermindering van chronische klachten, een betere nachtrust en een verbeterde spijsvertering.

De lessen van Tao Yin zijn afgestemd op de seizoenen, waarbij de nadruk ligt op de energie die op dat moment de meeste ondersteuning nodig heeft. Er is aandacht voor elke deelnemer, met eventueel persoonlijke tips en aangepaste houdingen waar nodig. De oefeningen worden zowel staand, zittend als liggend uitgevoerd, wat zorgt voor een gevarieerde en complete ervaring.

Voor je comfort is het handig om een handdoek en eventueel een dekentje mee te nemen. Alle andere benodigdheden, zoals matjes en bolsters, zijn aanwezig in de zaal. Tao Yin beoefen je het beste op een (quasi) lege maag om de energiestroom optimaal te laten werken.

Door regelmatig Tao Yin te beoefenen, kun je niet alleen fysieke voordelen ervaren, maar ook een diepere verbinding met je eigen lichaam en energie. Het is een harmonieuze praktijk die bijdraagt aan een gezondere en meer gebalanceerde levensstijl.

Over Yasmine:

Yasmine is een toegewijde gezondheidstherapeut met meer dan twee decennia ervaring in complementair en holistische lichaamswerk. Haar reis begon meer dan 20 jaar geleden, toen ze zich begon te verdiepen in de verfijnde kunst van drukpuntbehandelingen en de inzichten uit de traditionele Chinese geneeskunde. Zo omarmt ze de diepgaande inzichten van de vijf transformaties en de eeuwenoude yin en yang-filosofie als de kern van haar praktijk.

In haar behandelingen combineert Yasmine deze Oosterse wijsheid met een scala aan Westerse en hedendaagse technieken, waaronder Cranio-Sacraal therapie, voetreflexologie, trigger point massage, kinesiologie, en meer. Elke sessie is uniek en wordt zorgvuldig afgestemd op de behoeften van de ontvanger, de consulten worden waar nodig aangevuld met specifieke gezondheids- en welzijnstips. Deze omvatten o.a. voedingsadvies, ademhalingstechnieken, bewegingsrichtlijnen, en educatief materiaal, allemaal ontworpen om de algehele gezondheid en vitaliteit te bevorderen.

Yasmine’s doel is, de cliënten te helpen een dieper inzicht te krijgen in hun eigen gezondheid, alle toegepaste technieken ondersteunen op hun manier het zelf genezend vermogen.
Door te werken aan het autonome zenuwstelsel, helpt ze om essentiële processen in het lichaam in balans te brengen.

Praktische info:

Waar: UGO, Schoolstraat 7, Wijnegem

Wanneer: zaterdag 15 juni 2024 van 10.OOu tot 11.15u

Prijs: gratis

Inschrijven: is nodig (omwille van beperkte plaatsen), en kan vanaf via de online agenda

Datum

15 jun 2024
Voorbij!

Uur

10:00 - 11:15

Kostprijs

gratis

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN

Locatie

Ugo Relax
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
Yasmine Reekmans

lesgever

Yasmine Reekmans
Telefoon
0484 16 20 62
Email
yasmine.reekmans@me.com
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant