Therapeutische yoga

Yoga therapie kan een helende, ondersteunende werking hebben bij veel aandoeningen.

Therapeutische yoga gebruikt fysieke oefeningen van de yoga, maar ook ademhalingstechnieken, ontspanningstechnieken, meditatie, klank en andere therapeutische hulpmiddelen ter ondersteuning van je gezondheid. Het is wel yoga, maar misschien niet zoals je het tot nu toe kende.

Yoga therapie kan een helende, ondersteunende werking hebben bij veel aandoeningen, onder andere bij depressie, angst, burnout, stress, rouw, trauma, chronische aandoeningen zoals het chronisch vermoeidheidssyndroom, fibromyalgie of van de langdurige symtomen van het Covid-19 virus.

Het kan ook een aanvulling zijn tijdens de herstelperiode na traumatische ervaringen zoals kanker of een beroerte.

De therapeutische yoga sessies duren 1 uur en het maximum aantal deelnemers is 6, zodat ik iedereen goed kan ondersteunen met persoonlijke aandacht en aanpassingen aan jouw gesteldheid. Er is geen enkele yoga ervaring vereist, iedereen kan hier aan mee doen.Net zoals bij yoga legt Pilates nadruk op de principes: Centriciteit, Concentratie, Controle, Precisie, Ademhaling en vloeiende bewegingen.   De nadruk van de methode ligt bij de spieren die ervoor zorgen dat het lichaam in de correcte balans staat en de wervelkolom ondersteunen.

Prijzen: € 15,00 voor 1 groepsles (vraag ook naar onze abonnementen)

We begeleiden u graag. Bel of mail ons voor een afspraak of meer informatie.

Datum

02 nov 2021
Voorbij!

Uur

11:00 - 12:00

Kostprijs

€ 15,00 voor 1 groepsles (vraag ook naar onze abonnementen)

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN

Locatie

Ugo Relax
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
Categorie
Jeltje Peletier

lesgever

Jeltje Peletier
Telefoon
0485 91 14 26
Email
jeltje@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant