UGO 5 jaar 10: Kennismaken met de ‘Ancient art of hands-on-healing’ – Reiki

Wat?

Reiki & Seichem zijn vormen van natuurlijk genezen. Iedereen kan het leren. Via aanraking met je handen creëer je ontspanning, geef je helende energie en activeer je het zelfhelend vermogen. Zo verbind je je met de universele levensenergie. Het is een manier van zelfgenezing, herstelt de gezondheid en harmonie van het fysieke lichaam. Het deblokkeert emotionele stagnatie en activeert je verbinding met het spirituele.

Reiki & Seichem werken met de vibratie van liefde en mededogen. Er zijn geen negatieve gevolgen. Mensen voelen vaak minder pijn en stress. Ze ervaren meer rust, balans en levensvreugde. Wetenschappelijke studies tonen een verband met een breed gamma van welzijnsfactoren.

Hoe?

Reiki & Seichem is eenvoudig toe te passen en leer je in een praktische workshop van 4 bijeenkomsten. Je ontvangt 4 Reiki initiaties en 1 Seichem initiatie. Hierdoor maak je verbinding met en krijg je toegang tot de universele levensenergie.  Naast het element aarde (Reiki), maak je kennis met de energie die bij water, vuur, lucht en ruimte hoort (Seichem).

Reiki & Seichem werken volgens de principes van hands-on-healing. Je leert eerst en vooral de zelfbehandeling en leert ook sessies aan anderen te geven. Je maakt kennis met Japanse Reiki en meditatietechnieken en leert hoe Reiki principes je huidige leven verrijken en jouw spiritueel pad verdiepen.

Na deze workshop kan je deelnemen aan de Open Reiki & Seichem op zaterdagvoormiddag in Ugo. Na minimaal 6 maanden beoefening kan je de workshop Reiki & Seichem initiatie 2 volgen.

Tijdens de Open Reiki op zaterdagvoormiddag creëren we 4 à 5-wekelijks tijd en ruimte om te oefenen, te ervaren, te verbinden in het werken met de Reiki & Seichem energie. Door regelmatige beoefening verdiep je je verbinding met deze energieën en ontstaat er een stevigere basis en balans in je gehele energetiche systeem. De oefenmomenten werken hartverwarmend, verdiepend en verbindend. Het is een uitnodiging om verder te leren over jouw helingspad en je te verdiepen in je spirituele pad.

We werken met 3 à 4 aan een behandeltafel. Je bent zowel gever als ontvanger. Na de sessie is er ruimte om ervaringen te delen, vraag en antwoord,… en wat de energie ons brengt.

 

26 januari 2025

Op 26 januari kun jij nav 5 jaar Ugo-Relax kennismaken met deze helende ‘ancient art of hands-on-healing’ Reiki. In groepjes van 3 kun je ervaren wat deze healingskunst is en hoe jij dit kunt toepassen bij jezelf en in je omgeving bij vrienden en familie.

 

Bijdrage?

Vrije bijdrage die doorgestort wordt naar Reiki Home, een organisatie die zich bezighoudt met de verspreiding en ondersteuning van deze helingskunst.

Datum

26 jan 2025

Uur

10:00 - 12:30

Kostprijs

Vrije bijdrage

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN

Locatie

Ugo Relax
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
Hilde de Vos

lesgever

Hilde de Vos
Telefoon
0477 98 02 80
Email
hilde@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant