UGO 5 jaar – Workshop – ‘Easy Yoga Flow’

Op deze zondagochtend kan je komen kennismaken met enkele rustigere yogavormen die UGO tijdens het schooljaar wekelijks in haar huis aanbiedt. In deze ‘easy yoga flow’ zullen we ons opwarmen met de heel toegankelijke Stoelyoga, om dan verder te gaan met de helende Tibetaanse bewegingsoefeningen van Lu Jong, en te eindigen met de ontspannende poses van de Hatha yoga.

Paula laat je, als Stoelyoga teacher, ervaren hoe oefeningen, oorspronkelijk uit de Hatha yoga, ook zittend gedaan kunnen worden zodat ze ook heel toegankelijk zijn, zelfs als je minder flexibel bent.

Katrien, Lu Jong teacher (Tibetaanse Yoga), reikt je eeuwenoude Tibetaanse bewegingsoefeningen aan, waarbij de focus ligt op het versterken en openen van je innerlijke lichaamskanalen.

Tenslotte neemt Paula, Hatha yoga teacher, je ook mee in de originele wereld van de Hatha yoga, zodat je met deze ontspannende poses de voormiddag in totale rust kan beëindigen.

Gun je jezelf eens een ontspannen yoga-ochtend? Schrijf je dan gerust in!

Praktische info:

Waar en wanneer? UGO, Schoolstraat 7, Wijnegem op zondag 25/8/2024, 9u30 -12u

Inschrijven: gratis inschrijving, kan vanaf 25/7/2024, via info@ugo-relax.be

Datum

25 aug 2024

Uur

09:30 - 12:00

Kostprijs

Gratis

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN

Locatie

Ugo Relax
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
Katrien en Paula

lesgever

Katrien en Paula
Telefoon
Katrien 0479 32 86 44 Paula 0484 29 57 67
Email
info@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant