Workshop Cacao en Ademwerk Level 1

Deze workshop is voor diegenen die wel interesse hebben in een cacaoceremonie en/of ademwerk, maar dat nog niet eerder gedaan hebben of slechts een klein beetje. Je bent hier welkom wanneer je juist problemen ondervindt met goed ademen, ook als je last hebt van hyperventilatie of klachten gerelateerd aan niet functioneel ademen. Vanuit mijn achtergrond als kinesist en ademcoach begeleid ik je graag. Als je graag individueel begeleid wordt dan kan je terecht in de praktijk, maar deze workshop brengt je alvast tools om zelf mee aan de slag te gaan.

We openen de workshop met een korte cacaoceremonie met medicinale – lage – dosis. Dit om je meer vanuit je hoofd naar je hart te brengen op een zachte manier. Je doet dus geen hallucinerende trip:). Het helpt je om meer te ontspannen. Daarna krijg je kort uitleg over hoe je ademhaling werkt en wat het effect is op je lichaam. Je kan jezelf dus leren ‘biohacken’ , dwz dat je met je adem je lichaam positief kan beïnvloeden. We openen het lichaam met oefeningen voor oa je middenrif en je psoas, de spier in je buik die veel spanning opneemt. We gaan dan van buikademhaling naar andere vormen alsook de flow- state. Deze laatste is een snellere ademhaling die jou helpt om spanningen los te laten. Die doe je enkel wanneer je voelt dat het kan. De groep is klein zodat het intiem en veilig blijft en ik je kan bijsturen waar nodig. Voor wie is dus deze workshop? De beginner:), bij interesse maar nooit eerder gedaan, bij Ademhalingsproblemen (vraag even bij me na of het werkelijk kan), als je meer ontspanning wil en je lichaam wil helpen met een goede ademhaling: effect op je metabolisme, je slaap, je gemoed, je energie…

Deze workshop is niet aangewezen voor je indien je ernstige psychische problemen hebt, zware medicatie neemt, zware chronische hyperventilatie, recente operaties met littekens . Maar vraag gerust even bij me na.

Waar: UGO

Wanneer: zaterdag 16 december 2023 van 10u – 12u30 . Ik ontvang je om 9u45.

Investering: 57 euro (factuur mogelijk)

inschrijven via Nadia@ugo-relax.be of 0496111590: ook voor alle vragen en bijkomende info. Je tekent een document bij inschrijving ivm de contra indicatie en verantwoordelijkheid.

Min 6 en max 10 deelnemers. De groep blijft zo klein, veilig en persoonlijker.

Datum

16 dec 2023
Voorbij!

Uur

09:45 - 12:30

Kostprijs

57 euro

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN
Categorie
Nadia Hannes

lesgever

Nadia Hannes
Telefoon
0496 11 15 90
Email
nadia@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant