Workshop Cacao en Ademwerk level 2

Deze workshop is voor deelnemers die reeds gekend zijn met ademwerk en dus ook al dieper zijn gegaan. Mocht je interesse hebben in ademwerk maar het is je eerste keer dan raad ik je workshop level 1 aan. Maar vraag gerust bij me na. Tijdens deze 2,5 uren durende workshop starten we met een cacaoceremonie met ceremoniële dosis (kan aangepast worden indien nodig) en duiken we het ademwerk in. We werken met de 5 gears: ontspanning, naar invoelen, naar flow , naar kort de fight and flight. Daarna landen we weer nadat we hebben losgelaten wat op dat moment mocht gaan. Het thema is gronden én loslaten. Vanuit een verankering in overgave. Als je eerder hebt gewerkt met oa verbonden ademhaling dan kan je zeker meedoen, weet dat deze op een andere manier werkt. Maar dat kan juist interessant zijn om te ervaren:).

De cacao helpt om op een zachte manier in die overgave te gaan. Je gaat vanuit je hoofd naar je hart zodat je mind niet teveel tussenkomt in het werk dat je doet. Je maakt geen hallucinerende trip. Je kan dus gerust meedoen als je ervaring hebt met ademwerk maar niet met cacao. Cacao wordt gedronken.

Deze workshop is niet voor mensen zonder ervaring in ademwerk, bij psychische aandoeningen, wanneer je zware medicatie neemt, zwangerschap, astma en hyperventilatie. Er zijn nog een aantal contra indicaties maar vraag dan even bij me na. Je tekent een document bij inschrijving.

Waar: UGO.

Wanneer: zaterdag 16 december 2023 van 18u30 – 21u. Ik ontvang je om 18u15

Investering: 57 euro (factuur mogelijk)

meebrengen: gemakkelijke kledij, warme sokken, dekentje, pen en papier

inschrijven via Nadia@ugo-relax.be of 0496111590 : ook alle vragen en bijkomende info die je wenst ! Min 6 en max 12 personen om het intiem en veilig te houden.

Datum

16 dec 2023
Voorbij!

Uur

18:15 - 21:00

Kostprijs

57 euro

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN
Categorie
Nadia Hannes

lesgever

Nadia Hannes
Telefoon
0496 11 15 90
Email
nadia@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant