Workshop Munay-Ki

Munay Ki betekent ‘Liefde vanuit je ziel’. In de taal van de Q’eros, Inca sjamanen in Peru betekent het ‘Ik hou van je’. De diepere betekenis is ‘Wees diegene die je écht bent.’ De Q’eros hebben een vrouwelijke op de natuur en spiritualiteit gerichte cultuur met een schat aan kennis over profetieën, ceremonieën en  rituelen, inwijdingen, geneeswijzen. Deze wijsheid werd duizenden jaren zorgvuldig bewaard. In de huidige tijd delen deze sjamanen hun wijsheid en rituelen met ons. Daarmee helpen ze de mensheid om zichzelf te genezen en om de aarde naar een harmonische samenleving terug te brengen.
Munay Ki—rites zijn 9 initiaties om wonden te helen uit je verleden en je kindertijd, uit je genetische en karmische erfenis. De 9 energetische transmissies geven je de kans om je eigen potentieel te ontdekken en te verdiepen, te groeien in bewustzijn én vanuit je essentie te evolueren naar een hogere frequentie. Je ontvangt ze als zaadjes in je energieveld. De Q’eros wijzen er nadrukkelijk op dat de 9 Munay-Ki Rites er zijn om met anderen te delen.

De Munay Ki-rites ontvang je in een reeks van 3 workshops met informatie en begeleiding waarin 9 rites worden doorgegeven.

  • Workshop 1: je leert je heilige ruimte te openen, de breathing en de vuurceremonie. Je ontvangt 4 basisrites: de Heler, Harmonie, de Ziener en de Banden van Kracht.
  • Workshop 2: je ontvangt de rite van de Hoeder van de Dag, de Hoeder van Wijsheid, de Hoeder van de Aarde.
  • Workshop 3: je ontvangt de rite van de Hoeder van de Sterren en van de Schepper. Je ontvangt je pi-steen, je certificaat.

VOOR WIE        Iedereen is welkom (min. 3, max 6 deelnemers)

WANNEER        3 x zaterdag namiddag

  • 14/09    van             14 – 17.00
  • 05/10    van             14 – 16.30
  • 26/10    van            14 – 16.00

WAAR            UGO-Relax   Schoolstraat 7 2110 Wijnegem

PRIJS             295,- euro (coaching + begeleiding 3 workshops, ontvangen van de rites is gratis)

INSCHRIJVEN              Hilde de Vos via hilde@ugo-relax.be of hil.devos@skynet.be of telefonisch 0477 980 280
Inschrijving is definitief na betaling.

INFO                  www.whisperingsfromreiki.com

 

Datum

14 sep 2024

Uur

14:00 - 17:00

Kostprijs

295 euro voor de reeks
Hilde de Vos

lesgever

Hilde de Vos
Telefoon
0477 98 02 80
Email
hilde@ugo-relax.be
Ga naar de bovenkant